stanley Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pomoże mi ktos hehe napisz do Krzyśka ( Horneth)
Ravu Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dobry wieczór. Panowie jak po świętach, wchodziliście na może wagę? Cheba kpisz, ja się nie moge dopiąć na ostatnią dziurke chyba w dresach zacznę latać... Markę też zmieniasz ?? wysłane z lte Dobry wieczór. Panowie jak po świętach, wchodziliście na może wagę? Cheba kpisz, ja się nie moge dopiąć na ostatnią dziurke chyba w dresach zacznę latać... Twoja waga dawno przestała cię ogarniać Kolega .... wysłane z lte Cieszmy się, że większość tych łazienkowych jest do 150KG, także nic ino zamykać licznik hhehe
ucho.77 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ten sam co 5lat temu baterie trza zmienić
Multis Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Co za typ z Ciebie... Ten sam co 5lat temu baterie trza zmienić I pewnie nie masz zasilacza samochodowego...
ucho.77 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Grubciu Sylwek jest zagrożony chyba na aaaantybiotykach bede
Rekomendowane odpowiedzi