talib1990 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Przechodziłem przed chwilą kolo Silesi Parking fioletowy pod Saturnem jest otwarty więc jeżeli zielony będzie zamknięty to spotykamy się na fioletowym godz 18
Multis Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 TYSZAKI KTO JEDZIE?!! Miszka to napewno
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Czy ktoś będzie umiał mi to ogarnąć? w którym miejscu jest ten parking fioletowy? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/302173-potrzebuje-pomocy-przy-kodowaniu-absesp/ Nie robiłem tego testu nigdy...A parking ....pewnie kolorami poznaczony ...przy Sillesiiiiiii
franciszek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jak się wyrobie to wpadne na fioletowy.
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja w sumie ...hmm...nie wiem ...Jakbyś przejeżdżał koło mnie to daj cynka na tel ...a co pójdziemy do KFC zamiast gonić na Kato ? Nie ma problemu, albo MC, adres znasz, ale widzę że chłopaki się motywują więc może jednak Kato? PS: Ja do 19.00 pracuję więc najszybciej mógłbym być około 19.30 u Was, będziecie jeszcze czy już będzie po spocie?
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja w sumie ...hmm...nie wiem ...Jakbyś przejeżdżał koło mnie to daj cynka na tel ...a co pójdziemy do KFC zamiast gonić na Kato ? Nie ma problemu, albo MC, adres znasz, ale widzę że chłopaki się motywują więc może jednak Kato?PS: Ja do 19.00 pracuję więc najszybciej mógłbym być około 19.30 u Was, będziecie jeszcze czy już będzie po spocie? Pewnie będą kończyć dojadać
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 wolne jest więc może trochę posiedzimy
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kaj to jest? Jadąc od strony Gliwic Przed zielonym, za?
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ok, dzięki Nie urwiesz sie chwile ? Bym Cie zgarmął ....
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Chyba że chcesz mnie zabrać z powrotem A o której możesz być?
Rekomendowane odpowiedzi