Multis Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wiązanki puszcza... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Turzol wklejales gdzieś kiedyś wymiary wyjmakow do rns-a Masz gdzieś jeszcze fotkę? Ucho na razie blokuje linie od 20minut Popatrz wczoraj na divisionie wklejałem zdjęcie z numerami wyjmakow Po ciężkim dniu,na marketach budowlanych byłem miałeś dzwonić dziadygo Zobacz o której dotarłem
Miszka82 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Po ciężkim dniu,na marketach budowlanych byłem zbierasz/potrzebujesz FV ? jak nie daj cynę na kom Akjam będziesz na strzaliku ? Nie wiem bo zaczynam u Ciebie na mieście na pępkowym ST czy SK ?
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 ST Ale qr** nie pytaj mnie gdzie dokładnie bo nie mam pojęcia! Jutro będę coś wiedział
Miszka82 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) ST Ale qr** nie pytaj mnie gdzie dokładnie bo nie mam pojęcia! Jutro będę coś wiedział w sumie przemyślałem temat - co za różnica pępkowe = K.O więc baw się dobrze Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Miszka82
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Panowie co do naklejek(przezroczyste ) ...jutro do Was nie dam rady ale w przyszłym tygodniu powinienem być ..... yyyyyyy........................jak dojadę
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 jutro padło odbieram i kurnik oddaję
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wieczór bry. Widzieliście ? : Ja pier**le! Co ciekawe obaj przeżyli powąznie przeżyli...??
Ravu Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wieczór bry. Widzieliście ? : Ja pier**le! Co ciekawe obaj przeżyli powąznie przeżyli...?? No niestety. http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,wypadek-huracana-na-autostradzie-przy-320-kmh-nagranie-pasazera
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Więcej szczęścia niż rozumu! BTW Kto dziś będzie?
Rekomendowane odpowiedzi