stanley Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Pajda, jest zainteresowanie Seatem ? opis http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4957282260#
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Pajda, jest zainteresowanie Seatem ? opis http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4957282260# :nie:
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 No to psytnij za mnie psyt po raz ostatni na dzisiaj Soprano widzę szaleje w dziale sprzedam/ kupię/ zdiluję/naciągnę kogoś na pare zł ale tutaj zagadać nie potrafi bajo
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Postaram się być, chyba że mnie kobieta nie puści bo już prawie nie mówię ebane pogodamowić nie bedziesz musiał , chcesz to ci wezme blok rysunkowy i bedziesz szkice sznapsów kreślił mam do sprzedania 4 felgi alu: każda innego wzoru i rozmiaru... chce ktoś ? ....padłem [emoji14]olew:...wysłane z lte
Polko_V Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 ...i ozywiście pssyt żeby nie było
ucho.77 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Do Edytowane 24 Stycznia 2015 przez ucho.77
seves Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 dzięki za zlota Pany, Tolek - graty fury, wygląda całkiem ok Seves - fajny ten RS, co podupisz panien na wiosce to twoje dzięki za zlota Pany, Tolek - graty fury, wygląda całkiem ok Seves - fajny ten RS, co podupisz panien na wiosce to twoje dzięki pany za spota Tolek - fura Ok tylko ten kolor jakoś do mnie nie przemawia dzięki za rezankoo Seves - cóż powiedzieć - zatkało mnie Furmanka :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Dzięki za miłe spotkanko Seves RSa juz widziałem i macałem ale zawsze to będzie robić wrażenie! thx pany spot bardzo udany RS - stanley chyba trzeba zacząć szukać nowszego wozu bo nasze dziadki to już tam nie pasują Dzieki Panowie za mile.slowo baza jest, trzeba teraz zabrac sie za rezanie srodka RS... Tu nie trzeba zadnego komentarza Pany dopiero znalazłem chwilę i przejrzałem wątek dzięki za miłe słowo postaram się wpaść w najbliższym czasie jeszcze jak za dobrych starych lat Stanley ten komentarz.. Tyś jest na prawdę wyjątkowy ale ja taki nie jestem jak podupić to tylko z miłości
secio84 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 dzięki za zlota Pany, Tolek - graty fury, wygląda całkiem ok Seves - fajny ten RS, co podupisz panien na wiosce to twoje dzięki za zlota Pany, Tolek - graty fury, wygląda całkiem ok Seves - fajny ten RS, co podupisz panien na wiosce to twoje dzięki pany za spota Tolek - fura Ok tylko ten kolor jakoś do mnie nie przemawia dzięki za rezankoo Seves - cóż powiedzieć - zatkało mnie Furmanka :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Dzięki za miłe spotkanko Seves RSa juz widziałem i macałem ale zawsze to będzie robić wrażenie! thx pany spot bardzo udany RS - stanley chyba trzeba zacząć szukać nowszego wozu bo nasze dziadki to już tam nie pasują Dzieki Panowie za mile.slowo baza jest, trzeba teraz zabrac sie za rezanie srodka [emoji14] RS... Tu nie trzeba zadnego komentarza Pany dopiero znalazłem chwilę i przejrzałem wątek dzięki za miłe słowo postaram się wpaść w najbliższym czasie jeszcze jak za dobrych starych lat Stanley ten komentarz.. Tyś jest na prawdę wyjątkowy ale ja taki nie jestem jak podupić to tylko z miłości Ty tez żyjesz w ogóle. naciepane z GT-I9195
seves Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 jakoś leci Tolek kupił BRD i jest okazja przelecieć i się nią pochwalić po spotach
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 seves....nie bądź taki skromny wysłane z lte
seves Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 a w ogóle po tych pokazach zacina mi się znów prawa końcówka wydechu i co jakiś czas trza gruszkę palcem pchnąć seves....nie bądź taki skromny wysłane z lte zawsze skromny PS musza Cię kiedys przewieźć bo od tamtego czasu przybyło 100km hahaha hmm pod warunkiem że wydech się otworzy bo na zamkniętym czuć w uj różnicę
Rekomendowane odpowiedzi