Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 tak jak mi się to koło przez długi czas w ogóle nie podobało (pamiętam jeszcze jak Miron to miał w B7) tak czym częściej je teraz widzę i się do niego przekonuje, choć na Twoim mi się i tak nie widzi - jakoś nie ma harmonii tak jakby tam w ogóle nie pasowało - oczywiście to tylko moja ocena dziś byłem u lakiernika - za dwa nadkola, górę zderzaka przód, cały zderzak tył chce 1200zł to drogo ? bo tak mi się wydaje
ucho.77 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Turzol jeżeli koło południa będziesz rezał to daj cynka też wpadnę Musze się odstresować i w końcu przypomnieć sobie jak się przy aucie grzebie
diman Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 tak jak mi się to koło przez długi czas w ogóle nie podobało (pamiętam jeszcze jak Miron to miał w B7) tak czym częściej je teraz widzę i się do niego przekonuje, choć na Twoim mi się i tak nie widzi - jakoś nie ma harmonii tak jakby tam w ogóle nie pasowało - oczywiście to tylko moja ocena dziś byłem u lakiernika - za dwa nadkola, górę zderzaka przód, cały zderzak tył chce 1200zł to drogo ? bo tak mi się wydaje drogo jak cholera
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 no mi kole południa też by pasiło idelanie tak 12:30,a jak później to po 16 tej
stanley Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 tak jak mi się to koło przez długi czas w ogóle nie podobało (pamiętam jeszcze jak Miron to miał w B7) tak czym częściej je teraz widzę i się do niego przekonuje, choć na Twoim mi się i tak nie widzi - jakoś nie ma harmonii tak jakby tam w ogóle nie pasowało - oczywiście to tylko moja ocena dziś byłem u lakiernika - za dwa nadkola, górę zderzaka przód, cały zderzak tył chce 1200zł to drogo ? bo tak mi się wydaje Miszka, normalna cena jak u garażowca bez FV PS. nie nadkola tylko błotniki
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 tak jak mi się to koło przez długi czas w ogóle nie podobało (pamiętam jeszcze jak Miron to miał w B7) tak czym częściej je teraz widzę i się do niego przekonuje, choć na Twoim mi się i tak nie widzi - jakoś nie ma harmonii tak jakby tam w ogóle nie pasowało - oczywiście to tylko moja ocena dziś byłem u lakiernika - za dwa nadkola, górę zderzaka przód, cały zderzak tył chce 1200zł to drogo ? bo tak mi się wydaje drogo jak cholera no wychodzi 300zł od elementu, a jak mam lekkie bąble z tylnych błotnikach na samych rantach to powiedział, że całe trzeba malować tak jak mi się to koło przez długi czas w ogóle nie podobało (pamiętam jeszcze jak Miron to miał w B7) tak czym częściej je teraz widzę i się do niego przekonuje, choć na Twoim mi się i tak nie widzi - jakoś nie ma harmonii tak jakby tam w ogóle nie pasowało - oczywiście to tylko moja ocena dziś byłem u lakiernika - za dwa nadkola, górę zderzaka przód, cały zderzak tył chce 1200zł to drogo ? bo tak mi się wydaje Miszka, normalna cena jak u garażowca bez FV PS. nie nadkola tylko błotniki ja maluję środek
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Tychy w kontakcie na fonie , dajcie cynk jak będziecie na garage ,a jak nie to ja będę siedział u siebie
pajda Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 http://allegro.pl/skoda-octavia-2-0tdi-170ps-dsg-f1-rs-full-opcja-i5151776377.html
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Psyyyyt... Wysłane z taboreta G3 Zaczynamy weekend... Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 pamiętasz jak była gadka o 19" mam tu 2 fotki nie pamiętam zgapiłem też
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) pamiętasz jak była gadka o 19" mam tu 2 fotki nie pamiętam zgapiłem też Powered by LG G3s Edytowane 6 Marca 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 http://allegro.pl/skoda-octavia-2-0tdi-170ps-dsg-f1-rs-full-opcja-i5151776377.html rs w dizlu i kura na kierze ... dej Pan pokuj to tu teraz pół forum tak ma ...żeby to choć 4 koła umiały auto ciągnąć...... wygodne tak...bagażnik jak w kamazie....ale z wypasu to masz tyle co tera.... to co zmieniać jak nic się nie zmieni ?????????????????? kabel do lapka mi trza by do smerfa się zapiąć...ktoś coś ?? ....i nie chodzi mi o zasilanie pajda te be sześ na stasiowych alu to Twoje ?
ucho.77 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) rs w dizlu to jak uj do d*py,dobre od czasu do czasu,ale na codzień to ni uja Ale z drugiej strony to jak wszystkie "audi rs4" w dizlu Edytowane 6 Marca 2015 przez ucho.77
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 a jak napisałem....?????????? stanley...a może do Radomia się przejedziemy ?? tam wszystkie v8 stoją na handel
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Brać wszystko byle nie podrabiane esy w dieslu itd ... Haha. Ori to ori... Ja bym chciał mocne PB a nie tdi Powered by LG G3s Edytowane 6 Marca 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 stanley ...takiego golasa do upalania do pracy kup
Rekomendowane odpowiedzi