Multis Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Taa i cały cas błędy będą Jak wypniesz to nie ma... Ps. Flota dotarla. Dzieki Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Z czujnikami... Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No muszę to sprawdzić. A może być przez to takie uczucie jakby się dwumas kończył? Jak jeżdżę spokojnie to auto normalnie się zachowuje,a jak trochę poszaleje to wtedy dość często autem trzęsie. Wojtaśny
Multis Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No muszę to sprawdzić. A może być przez to takie uczucie jakby się dwumas kończył? Jak jeżdżę spokojnie to auto normalnie się zachowuje,a jak trochę poszaleje to wtedy dość często autem trzęsie. Wojtaśny Ucho przez to zawieszenie wymienil... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 co do poziomu to 10ty bezpiecznik wyjmij i błąd zniknie druciarstwo ale pomaga No muszę to sprawdzić. A może być przez to takie uczucie jakby się dwumas kończył? Jak jeżdżę spokojnie to auto normalnie się zachowuje,a jak trochę poszaleje to wtedy dość często autem trzęsie.WojtaśnyUcho przez to zawieszenie wymienil...Wysłane z taboreta G3 dokładnie
morsik26 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 co do poziomu to 10ty bezpiecznik wyjmij i błąd zniknie druciarstwo ale pomaga No muszę to sprawdzić. A może być przez to takie uczucie jakby się dwumas kończył? Jak jeżdżę spokojnie to auto normalnie się zachowuje,a jak trochę poszaleje to wtedy dość często autem trzęsie. Wojtaśny Ucho przez to zawieszenie wymienil...Wysłane z taboreta G3 dokładnie No bezpiecznik już wyjąłem [emoji6] z jednej strony fajnie by było jakby to było przez poduchy silnika a nie przez dwumas,bo trochę tańsza opcja.Wojtaśny
pajda Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Michał a czy Ty znalazłeś...już felgi...ale do UPa ?! Stukowy gdzies do bloku przykrecony. W golfie 1.8 pod pod dolotem powietrza byl jak sie nie myle Wysłane z taboreta G3 tak myślałem...za pewne z tyłu gdzieś ustrojstwo będzie zamontowane ehh...bo wyskoczyło mi 00524 knock sensor i do tego 36-10-open circuit ...a kanał narazie mam zajęty tak do vw up są juz zamówione no niestety beda 14 bo nowych opon sie udało sie sprzedać i bez sensu żeby kupował felgi i opony , zaletą bedzie komfort bo beda balony Pajda pv dolecialo zwrotka pw
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ewka z racji tego, że stare felgi uległy degradacji...a były ładne i pancerne ale się poddały po łącznie 7 latach jazdy u mnie a teraz na takich bd pokonywała kolejne dziury odświeży się je i bd gites
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pajda a liczyłeś do kosztu felg czujki na wentle Psyt z sokiem Polko
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 i ładne parametry miały tamte 7j et38 jak i te bd miały 7j i et40 i oponka 175/50/15 delikatny naciąg
pajda Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pajda a liczyłeś do kosztu felg czujki na wentle Psyt z sokiem Polko jakie czujki ?
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pajda a liczyłeś do kosztu felg czujki na wentle Psyt z sokiem Polko jak je ujrzała, to tylko jedno pytanie do mnie czy bd pasowały... jeden minus to brak dekielka, ale myślę, że w aso w stóffce się zmieszcze
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pajda a liczyłeś do kosztu felg czujki na wentle Psyt z sokiem Polko jakie czujki ? Ciśnienie kół
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pajda a liczyłeś do kosztu felg czujki na wentle Psyt z sokiem Polko jakie czujki ? Ciśnienie kół przecież to zbędny bajer
pajda Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pajda a liczyłeś do kosztu felg czujki na wentle Psyt z sokiem Polko jakie czujki ? Ciśnienie kół ale gdzie ? u mnie czy w up-ie ? bo nie zabardzo wiem o co ci chodzi
Rekomendowane odpowiedzi