bielik.dar Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Szkoda gadać dpf wycięty bo się zapychał nikt niewiedziała dlaczego teraz Dwumas aż się boje co jeszcze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Szkoda gadać dpf wycięty bo się zapychał nikt niewiedziała dlaczego teraz Dwumas aż się boje co jeszcze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wyślij na pw mi vin sprawdzę ci to sprzęgło i dam znać naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik.dar Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ok wyślę jutro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Panowie gdzie wymienić Dwumas i jakie koszta a4 b8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ile ty masz tam nakulane ze juz sprzęgło chcesz mienic. Jak coś to zapraszam do mnie. Ceny mogę sprawdzić w poniedziałeknaciepane z GT-I9195 ile za wymiane sprzęgła + dwumas u mnie ?? jakie sprzęgło z BRD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja biorę za robotę 300 do 350. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja biorę za robotę 300 do 350. naciepane z GT-I9195 Skoro zmieniasz to man pytanko. Sprawdzałem w elsie i nie ma nic o jakiś znakach, teraz sprawdzałem swoje stare sprzęgło Luka i tez nie widziałem nic. Docisk zakłada się obojętnie jak względem punktu 0 na dwumasie ?? Chodzi mi sprzęgło AVF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Panowie gdzie wymienić Dwumas i jakie koszta a4 b8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ile ty masz tam nakulane ze juz sprzęgło chcesz mienic. Jak coś to zapraszam do mnie. Ceny mogę sprawdzić w poniedziałeknaciepane z GT-I9195 ile za wymiane sprzęgła + dwumas u mnie ??jakie sprzęgło z BRD ? Po co wymieniasz.?Ja zmieniłem po 250tys przelotu i wywalone 1500 w kosmos Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Panowie gdzie wymienić Dwumas i jakie koszta a4 b8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ile ty masz tam nakulane ze juz sprzęgło chcesz mienic. Jak coś to zapraszam do mnie. Ceny mogę sprawdzić w poniedziałeknaciepane z GT-I9195 ile za wymiane sprzęgła + dwumas u mnie ??jakie sprzęgło z BRD ? Po co wymieniasz.?Ja zmieniłem po 250tys przelotu i wywalone 1500 w kosmos Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja mam nalatane 2 razy więcej niż ty i wypadało by to już wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Pochwalony Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 to psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Na lotnisku [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) moje wisi jeszcze w ASO na podnośniku, ale nie ma co żałować, pojeździłem zastępczym, czymś takim PS. Jakbym miał wybierać Passata, czy Merca, to zdecydowanie to drugie ostatnie dwa dni takim ( najszybsze auto na osiedlu ) Edytowane 25 Lipca 2015 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 moje wisi jeszcze w ASO na podnośniku, ale nie ma co żałować, pojeździłem zastępczym, czymś takim PS. Jakbym miał wybierać Passata, czy Merca, to zdecydowanie to drugie ostatnie dwa dni takim ( najszybsze auto na osiedlu ) No Stanley Tobie to się powodzi [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 się ma assistance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 się ma assistance No tak [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 No nie gadaj że meśka dostales? Czemu nie podjechales na testy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Pajda, nie miałem czasu się tym karnąć dalej niż do roboty i z powrotem Pojeździłem dwa dni mesiem i dwa dni skodą, czeszka zdecydowanie szybsza ( mesia mi było szkoda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A jaki silniki z tych autach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Psssyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi