morsik26 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Dopiero o 12 zaczynają tam wpuszczać przynajmniej tak pisało na programie imprezy. jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Ja tez tam mam . Napisz potem nazwe ogrodu. Moze sie celnymy... Wysłane z taboreta G3 Multis nazwa tych działek to Pod Potokiem a alejka Akacjowa.
Multis Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Dopiero o 12 zaczynają tam wpuszczać przynajmniej tak pisało na programie imprezy. jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Ja tez tam mam . Napisz potem nazwe ogrodu. Moze sie celnymy... Wysłane z taboreta G3 Multis nazwa tych działek to Pod Potokiem a alejka Akacjowa. Numer dzialki? Ja 89 Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Dopiero o 12 zaczynają tam wpuszczać przynajmniej tak pisało na programie imprezy. jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Ja tez tam mam . Napisz potem nazwe ogrodu. Moze sie celnymy... Wysłane z taboreta G3 Multis nazwa tych działek to Pod Potokiem a alejka Akacjowa. Numer dzialki? Ja 89 Wysłane z taboreta G3 Ja jestem na numerze 55 [emoji6]
Multis Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Dopiero o 12 zaczynają tam wpuszczać przynajmniej tak pisało na programie imprezy. jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Ja tez tam mam . Napisz potem nazwe ogrodu. Moze sie celnymy... Wysłane z taboreta G3 Multis nazwa tych działek to Pod Potokiem a alejka Akacjowa. Numer dzialki? Ja 89 Wysłane z taboreta G3 Ja jestem na numerze 55 [emoji6] Dawaj na glowna.. Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Te a teraz już sie coś tam dzieje na browarze ?Dopiero o 12 zaczynają tam wpuszczać przynajmniej tak pisało na programie imprezy. jak z tą imprezą na browarze jedzie ktoś ? o której się to zaczyna ? ja jestem uziemniony z małą ale bym na kole podjechał Jest duża szansa ze popołudniu tam zajrze myślę że ok 15O 15 to ja już będę na takim maku,że szok [emoji12] a na nogach za daleko żeby dojść z działek na browar obywatelski...Kaj mosz ta dzialka? Wysłane z taboreta G3 Koło browaru i targu na starych Tychach. To nie jo tylko kuzynka mojej żony,a że mamy tak "daleko" do siebie i widzimy się praktycznie raz na rok to trzeba skorzystać [emoji6] Ja tez tam mam . Napisz potem nazwe ogrodu. Moze sie celnymy... Wysłane z taboreta G3 Multis nazwa tych działek to Pod Potokiem a alejka Akacjowa. Numer dzialki? Ja 89 Wysłane z taboreta G3 Ja jestem na numerze 55 [emoji6] Dawajna glowna aleje Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pojebalo was z tym wzajemnym cytowaniem ? Ja jebie czytać sie tego nie da nie mowię o scrollowaniu na fonie :/
Multis Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pojebalo was z tym wzajemnym cytowaniem ? Ja jebie czytać sie tego nie da nie mowię o scrollowaniu na fonie :/Zmień telefon... Zaś mu nic nie pasuje... Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pojebalo was z tym wzajemnym cytowaniem ? Ja jebie czytać sie tego nie da nie mowię o scrollowaniu na fonie :/Zmień telefon...Zaś mu nic nie pasuje... Wysłane z taboreta G3 jeszczem trzeźwy to i zmierzły
ucho.77 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pojebalo was z tym wzajemnym cytowaniem ? Ja jebie czytać sie tego nie da nie mowię o scrollowaniu na fonie :/ +100
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pojebalo was z tym wzajemnym cytowaniem ? Ja jebie czytać sie tego nie da nie mowię o scrollowaniu na fonie :/+100 Chyba was cycki bolą
turzol Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Tyszaki na szpila ktoś dziś pogina? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Tyszaki na szpila ktoś dziś pogina? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka ja mam dziś szpil z 0.7 -ką
turzol Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 To po szpilu, a w trakcie bro Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
morsik26 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Niestety nie mieszam,bo później się to źle kończy [emoji12]
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Kurna ...Wy się tam macie dobrze z tym sąsiedztwem No...teraz już po chłopie Gratki soprano
Rekomendowane odpowiedzi