Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jutro bedzie 5 tygodni jak jestem bez auta :cry:

Ja Michał o jeden tydzień dłużej [emoji25]

u mnie to trwało 64 dni więc don't worry be happy :grin:

u mnie co chwila było to wężyk, króciec, uszczelka itp itd olać nie dzwonić a jak coś ałożą extra to pytanie czemu nie dzwonili zapytać - masz wiedzieć wszystko co robią i za ile takie moje zdanie

dziś delikatnie [emoji38]1: ale jutro łogień na Kato

Filip Ty to masz zdrowie...
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie co chwila było to wężyk, króciec, uszczelka itp itd olać nie dzwonić a jak coś ałożą extra to pytanie czemu nie dzwonili zapytać - masz wiedzieć wszystko co robią i za ile takie moje zdanie

nie mam ale co mam zrobić ? :wink:

i nie myśl sobie, że tylko Ty masz problemy - jakbyś znał moje to byś się zamienił w ciemno od razu ;) ale jebać to trzeba żyć :hi:

Opublikowano

nie mam ale co mam zrobić ? :wink:

i nie myśl sobie, że tylko Ty masz problemy - jakbyś znał moje to byś się zamienił w ciemno od razu ;) ale jebać to trzeba żyć :hi:

https://www.youtube.com/watch?v=fKFEjZ98Q4s

No jakoś trzeba ciągnąć do przodu. Żeby tylko właśnie jeszcze to zdrowie dopisywało. Wiesz teraz takie czasy,że kto Ty problemów nie ma
Opublikowano

Ja wczoraj z Tesciem po tą bylem, fajnie fajnie, ale programik z miejsca cza zrobic. :D

http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-143km-salonpl-serwisaso-gwarancja-ID6ydONx.html

fajny przebieg

ale coś słaby wypas jak za tę cenę - brak navi, czujniki przód już nie mówie o s-line

To fakt, ze kilka jakis "gadzetow" mogla by miec wiecej, ale pewnie min z racji tego przebiegu i stanu taka cena. Z tego sie jeszcze troche urwalo. Tesciowi wystarczy az nad to, jeszcze mowi do mnie "ale te kola ma wielkie co nie" ... ;)

Opublikowano

dobra widzę,że się wszyscy czają właśnie jebe ( tak gadają we sosnowcu) szota wódy - na pochybel :banan:

Opublikowano

:hi:

Psyyyyyyt..

Kawa .... Do 6 AM

Opublikowano
Gośc zrobił mi dzień :lol: Post roku jak dla mnie :D

A najlepsze jest to jak masz 10 to mowisz kurde jak by mial tak 14 to juz by cos wybral,masz te 14 i znowu to samo heheh.Ja nie przeplacam i zawsze smigam anglikami cala moja rodzina tez, Moja a4 b6 kupilem za 3tys zl tdi avb klimatronic na felgach s4 z nowymi oponami,powrot z wyspy kosztowal mnie 500zl.Czyli pod dom mialem auto za 3500zl felgi z oponami sprzedalem za 1500 to mamy juz 2tysiaki radyjko alpiny pogonilem za 400 to 1600 okazalo sie tez ze w tylnej polce byly zamontowane dwa dodatkowe glosniki harman kardon wysokiej klasy ktore poszly za 300zl.Wychodzi na to ze moje a4 b6 sedan z roku 2001 mam za cale 1300zl (slownie tysiac trzysta zlotych) mozna? mozna.

Opublikowano

:facepalm:

Opublikowano
Gośc zrobił mi dzień :lol: Post roku jak dla mnie :D

A najlepsze jest to jak masz 10 to mowisz kurde jak by mial tak 14 to juz by cos wybral,masz te 14 i znowu to samo heheh.Ja nie przeplacam i zawsze smigam anglikami cala moja rodzina tez, Moja a4 b6 kupilem za 3tys zl tdi avb klimatronic na felgach s4 z nowymi oponami,powrot z wyspy kosztowal mnie 500zl.Czyli pod dom mialem auto za 3500zl felgi z oponami sprzedalem za 1500 to mamy juz 2tysiaki radyjko alpiny pogonilem za 400 to 1600 okazalo sie tez ze w tylnej polce byly zamontowane dwa dodatkowe glosniki harman kardon wysokiej klasy ktore poszly za 300zl.Wychodzi na to ze moje a4 b6 sedan z roku 2001 mam za cale 1300zl (slownie tysiac trzysta zlotych) mozna? mozna.

no ale, że co - prawda prawda- angliki to czysty hajs

Opublikowano

to zdrowie angielek :D

Opublikowano

to teraz Psyyyyyt :)

Opublikowano
Opublikowano

Morgen

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Lakiernik dzisiaj zadzwonił, można odbierać padalca :kox:

Opublikowano

Lakiernik dzisiaj zadzwonił, można odbierać padalca :kox:

Fajnie się masz... Mój tuman nadal nie dzwonił a miało być wielce dziś rano
Opublikowano

Tak ale zeby nie było zbyt wesoło to nadal mam nie mam gratow do uzbrojenia zderzaka typu kratki i inne duperele, na które czekam już 3 tyg....Audi ma relokacje magazynów i mega się ociagaja z zamówieniami

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.