Pucek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Cześć Grzesiek lepimy parapet?? spox,jak co to dawaj na fona
Miszka82 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tychy kto ma taki cienki i długi torx żeby przykręcić osłonę kolumny kierownicy ?
franciszek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Grzesiek podziekował Tychy kto ma taki cienki i długi torx żeby przykręcić osłonę kolumny kierownicy ? Miszka myslę ze Turzol cos takiego ma w swojej jaskini zła(garage) Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez franciszek
turzol Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tychy kto ma taki cienki i długi torx żeby przykręcić osłonę kolumny kierownicy ? Mam
Miszka82 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zdrowie pozdrów Jace ! widzę, że nie czekacie nawet jak się ciemno zrobi ja myślę, że za godzinkę też coś przyjmę Tychy kto ma taki cienki i długi torx żeby przykręcić osłonę kolumny kierownicy ? Mam no i git, czyli we wtorek albo środę walimy do ryja a tak poważnie to we wtorek mi przyjdą fanty, a w środę lub czwartek szykuje mi się wyjazd do goroli do Warszawy to idealnie by było żebym to wszystko zmontował albo sam torx mi zrzucisz z balkonu żeby nie kusić losu
Multis Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Psyyyyyyyyt. Kawa... Zaś na noc...
Miszka82 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ktoś uderza na Beerfest? to raczej większość Wódafest z resztą widać po zdjęciach
Rekomendowane odpowiedzi