Polko_V Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Panowie...z racji tego, że mój magiel powiedział "nara" . Powiedzcie mi jedno ja mam nr 8D1422072Q, a czym on się różni np. od np tego 8D1422071P czy 8D1422105B Bo swój mam już wyciągnięty i chce zamówić jakiś, tylko niech mi ktoś pomoże w tym szyfrowaniu i psssyt [emoji481] http://www.tomag.com.pl/ zawieź tutaj, robiłem pół roku temu swój, wiele osób nawet z małopolski wozi do niego do regeneracji magle;)Magla się nie regeneruje! Co Ty gadasz za głupoty ? Trzeba zrobić to dobrze i ma się spokój... tutaj dostałem 2 lata gwarancji bez limitu kilometrów... Turbo też kupujesz nowe ? rozrusznik ? Maglownica to nic innego jak przekładnia ślimakowa z kilkoma panewkami i uszczelniaczami... robiłem w Tomagu 2 magle w Vectrze od początku roku a drugie auto u nowego właściela już 3 rok dyma na nowej przekładni.... Hmm... nie wiem gdzie my się nie zrozumieli...ale kto tu mówił co o nowych tajlach ?? Turbo mi d*pło...nie regenerowałem, kupiłem używkę w dodatku z 2.7 tdi...jest na zapas. Rozrusznik...odpukać jest dobry. A maglownicę mam używkę...nie dość, że z mocniejszego modelu, to i z tłumnikiem drgań. Dziś pojeżdzone i nic nie cieknie. A co do magla...no widzisz...jak można zdupczyć tak prostą rzecz z kilkoma panewkami i uszczelniaczami.............. ?! I psssyt po raz...trzeci ?! Abo czwarty?! ...nie czepiajmy się szczegółów ja jebnąłem dwa ale dynia mnie napierdala więc pas, tablety wjechały niestety nie Mitsubishi tylko ibuprom mitsu co ? ...no właśnie Miszka...że co ?! Edytowane 10 Listopada 2016 przez Polko_V
Multis Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 No to zdrowie za tych którzy jutro idą do roboty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Racja. Psyyyyyt
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Ach Pany widać że, Wy typowo alkoholowi i nie eksperymentowaliście z dragami Mitsubishi - jakieś 18 lat temu to były jedyne tabletki tzw extasy - tzw tabsy brało się jedną na dwie osoby i był kosmos ale nie przejmujcie się mi koleś chyba w 2005r powiedział, że wdupił7 tablet na imprezie... za moich czasów to się brało pół i był szach i mat...a mi tu jakiś gimbis wyskakuje, że 7 zjadł - czyli jakość spała iametralnie ach te stare czasy...jakiś sentymenalny jestem ostatni ....chyba starość
Polko_V Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Ach Pany widać że, Wy typowo alkoholowi i nie eksperymentowaliście z dragami Mitsubishi - jakieś 18 lat temu to były jedyne tabletki tzw extasy - tzw tabsy brało się jedną na dwie osoby i był kosmos ale nie przejmujcie się mi koleś chyba w 2005r powiedział, że wdupił7 tablet na imprezie... za moich czasów to się brało pół i był szach i mat...a mi tu jakiś gimbis wyskakuje, że 7 zjadł - czyli jakość spała iametralnie ach te stare czasy...jakiś sentymenalny jestem ostatni ....chyba starość aaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaa!! ...nie sentymentalny, tylko niedopity
stanley Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Ach Pany widać że, Wy typowo alkoholowi i nie eksperymentowaliście z dragami o narkotykach to ja tylko w filmach słyszałem..... kiedyś też, ktoś,coś w Zatorze opowiadał, że zna kogoś, kto słyszał coś o tym
Multis Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Ach Pany widać że, Wy typowo alkoholowi i nie eksperymentowaliście z dragami Mitsubishi - jakieś 18 lat temu to były jedyne tabletki tzw extasy - tzw tabsy brało się jedną na dwie osoby i był kosmos ale nie przejmujcie się mi koleś chyba w 2005r powiedział, że wdupił7 tablet na imprezie... za moich czasów to się brało pół i był szach i mat...a mi tu jakiś gimbis wyskakuje, że 7 zjadł - czyli jakość spała iametralnie ach te stare czasy...jakiś sentymenalny jestem ostatni ....chyba starość Kiedyś jak komuś dobrze wcisłeś aspiryne zmieloną... to mieli jazde.... ino d*py twierdziły że nic im nie ma... ale to tak z mojej czarnej przeszłości... Psyyyyt
afroo. Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Ach Pany widać że, Wy typowo alkoholowi i nie eksperymentowaliście z dragami o narkotykach to ja tylko w filmach słyszałem..... kiedyś też, ktoś,coś w Zatorze opowiadał, że zna kogoś, kto słyszał coś o tym Też coś tam słyszałem od siorki.... stanley --> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/377247-a4-b7-18t-bfb-267hp-365nm/
stanley Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Afro, po wrzuceniu 17" delektuje się seryjną mocą; ) PS. fakju
Multis Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 niestety mały gad już nie śpi U mnie oba od 2 h... Trza się gdzieś wybrać. Ma ktoś pomysla gdzie się dziś z dzieciakami wybrać?
Miszka82 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Cześć wszystkim. Jestem nowy http://www.gieldaklasykow.pl/citroen-xm-pallas-1999-15900-pln-warszawa/
ucho.77 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Cześć Morsik co się nic nie chwalasz?
morsik26 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Cześć Morsik co się nic nie chwalasz? Czym niby
ucho.77 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Czym niby Twoja jest na klachach
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Cześć wszystkim. Jestem nowy http://www.gieldaklasykow.pl/citroen-xm-pallas-1999-15900-pln-warszawa/ Ten Citroen akurat średnio mi się podoba ale też częśto przeglądam Giełde klasyków bo czasem są naprawde super autka w cenie do ok 20 tyś zł... ciekawe tylko czy te ogłoszenia sa jakoś weryfikowane i czy te auta odpowiadają faktycznie temu opisowi fotkom itd.
morsik26 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Czym niby Twoja jest na klachachA człowiek musi je...ć po godzinach
Rekomendowane odpowiedzi