Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Siema Grzechu Do której Petra otwarta bo będę w kato z 30 min a jeszcze w domu nie byłem to bym wpadł tam Moja żona pisała jakiś miesiąc temu ze swojego konta... A ty nie umiesz napisać , że babę posyłasz zamiast samemu odpisać ?
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 P.S. Stan Pisałem do Ciebie PW ale już już mam info.
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 7 godzin temu, Arturoo napisał: Siema Grzechu Do której Petra otwarta bo będę w kato z 30 min a jeszcze w domu nie byłem to bym wpadł tam Zjadłeś czy się nie udało?
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Godzinę temu, akjam napisał: P.S. Stan Pisałem do Ciebie PW ale już już mam info. nic nie dostałem
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zjadłeś czy się nie udało? Kawa na Orlenie w miłym towarzystwie została przegłosowana
Przeno Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam panowie. Czy ktoś się orientuje, czy aso audi zrobi mi przegląd przedzakupowy seata? Uprzedzajac pytania, chcę sprawdzić seata exeo w Bielsku , a tam nie ma aso. Ktoś może ma lepszy pomysł. Nie wiem, czy właściciel będzie chciał jechać do Gliwic czy Katowic. Liczę na wyrozumiałość.by Huawei P8
secio84 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Sprawdź go sobie sam. A jeśli chodzi o sprawdzenia w aso to w Rybniku masz na wodzislawskiej skode oni są autoryzowanym przedstawicielem Seata. Bo i części idzie kupić itp naciepane z kalkulatora S7
Przeno Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ja to sobie mogę pooglądać Nie mam zadnego mechaniora co by zabrać ze sobą, więc pozostaje aso.by Huawei P8 Chyba że ktoś z Was jest wstanie mnie wesprzeć wiedzą i przy okazji przyrobic. Koleś użycza pełen warsztat. Ja niestety ciemny jestem.by Huawei P8
Bulczas Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 O ile pamiętam na wlocie do bielska jest salon Seata... Nie czy jest tam też serwis...
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam panowie. Czy ktoś się orientuje, czy aso audi zrobi mi przegląd przedzakupowy seata? Uprzedzajac pytania, chcę sprawdzić seata exeo w Bielsku , a tam nie ma aso. Ktoś może ma lepszy pomysł. Nie wiem, czy właściciel będzie chciał jechać do Gliwic czy Katowic. Liczę na wyrozumiałość.by Huawei P8Możesz to zrobić też w Audi, ale pewnie zapłacisz tam więcej. Pamiętaj, ze jeżeli będziesz chciał sprawdzić historie serwisową, sprawdzisz to tylko w ASO Seata.
Przeno Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dziękuję koledzy. Co do Seata, to w BB został tylko salon/komis. Tak gogel pado. by Huawei P8
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pany fani PS4... Gra tutaj ktoś w Resident Evil 7 Biohazard??? Gra rozp..la system....Naciapane z Z2
SL@YD Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 22 minuty temu, Przeno napisał: Dziękuję koledzy. Co do Seata, to w BB został tylko salon/komis. Tak gogel pado. by Huawei P8 Google prawdę mówi , salon został zlikwidowany , teraz będzie tam Toyota
Przeno Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Google prawdę mówi , salon został zlikwidowany , teraz będzie tam Toyota Dzięki. by Huawei P8
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pany fani PS4... Gra tutaj ktoś w Resident Evil 7 Biohazard??? Gra rozp..la system....Naciapane z Z2Nie ma tutaj takich. To jest forum motoryzacyjne [emoji12]
Rekomendowane odpowiedzi