Ravu Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 6 minut temu, stanley napisał: To jest forum motoryzacyjne
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dziękuję koledzy. Co do Seata, to w BB został tylko salon/komis. Tak gogel pado. by Huawei P8Komot ?
Przeno Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Komot ? Tak. Tylko komis zostałby Huawei P8
diman Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Mam w skodzie ziomka w BB [emoji6]A jak się ma moja sprawa da coś radę ogarnąć?
pajda Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pany fani PS4... Gra tutaj ktoś w Resident Evil 7 Biohazard??? Gra rozp..la system....Naciapane z Z2A gra [emoji6] Narazie przeszłem demo cała jedna plansza i trzeba będzie kupić pełna wersję
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 A jak się ma moja sprawa da coś radę ogarnąć? Nic jeszcze nie wiem ... czekam na info cały czas
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dnia 24.01.2017 o 18:15, stanley napisał: Spoty można zamknąć. Same lenie na Śląsku. zamykaj Godzinę temu, pajda napisał: A gra Narazie przeszłem demo cała jedna plansza i trzeba będzie kupić pełna wersję skąd Ty masz na to czas przy dziecku ? aha
diman Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nic jeszcze nie wiem [emoji20] ... czekam na info cały czas Oki dzięki [emoji5]
Mario22 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Pajda bier w ciemno pomimo ceny.... Jest moc... Do tego po ciemku na słuchawkach można narobić w gacie Ja wyrwałem za 239 zł wiec cena niby standard ale gra sie rozchodzi jak ciepłe bułki. Od wczoraj miałem rezerwacje. Już raz prawie popuściłem w gacie... Ide zalanym kanałem w wodzie jak żur a tu nagle lekkie zabulgotanie i trup... Po ciemku na słuchawkach mega efekty... Horror roku i myśle nie tylko... Tu są takie sceny i dźwięki że można naprawde nawalić do pampersa grając w ciemnicy Kolejna masakra znikąd.... Reszty ci nie zdradze... Wal do sklepu i siennie zastanawiaj Naciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kur..a mario jak ja po nocach w ciszy gram w mario bros i moja mi z nienacka wchodzi zeby mnie opierd...ć to też można popuścić w gacie Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kur..a mario jak ja po nocach w ciszy gram w mario bros i moja mi z nienacka wchodzi zeby mnie opierd...ć to też można popuścić w gacie [emoji6]Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Majki uwierz mi na słowo... No inny wymiar horroru... Mam nadzieje kiedyś zagrać w to na VR... To dopiero musi ryć beret....Dobra wdupiłem mu siekiera w łeb i ide spać.... Jestem mega zadowolony z zakupu po ok 5h grania... A wopny weekend sie dopiero rozpocznie jutro o 14 i ogieńNaciapane z Z2Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kur..a mario jak ja po nocach w ciszy gram w mario bros i moja mi z nienacka wchodzi zeby mnie opierd...ć to też można popuścić w gacie [emoji6]Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Majki uwierz mi na słowo... No inny wymiar horroru... Mam nadzieje kiedyś zagrać w to na VR... To dopiero musi ryć beret....Dobra wdupiłem mu siekiera w łeb i ide spać.... Jestem mega zadowolony z zakupu po ok 5h grania... A wopny weekend sie dopiero rozpocznie jutro o 14 i ogieńNaciapane z Z2Naciapane z Z2 No trzeba uderzyć do sklepu [emoji1] Na ps1 Resident Evil przeszedłem całego , jak również silent hil i hitmena
Horneth Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 No to myk drineczek z Dorką. Ps Ostatnio w robocie dowiedziałem sie że jestem alkoholikiem
Rekomendowane odpowiedzi