akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 cholera znowu sie zakochałem keżor buszuje po necie i się ciągle zakoc**je i dlatego pisze tutaj co piętnasty post... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 cholera znowu sie zakochałem :slina: i po co siedzieć na technicznym jak można dupeczki oglądać :slina:
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 cholera znowu sie zakochałem To już wiemy czemu tak mało piszesz
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 cholera znowu sie zakochałem :slina: i po co siedzieć na technicznym jak można dupeczki oglądać :slina: :kox: :good:
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 cholera znowu sie zakochałem :slina: i po co siedzieć na technicznym jak można dupeczki oglądać :slina: Nie ma to jak Kędzior powie coś mądrego
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Fantasy to nie głupi pomysł tylko drogo tam jak cholera. A może orion i znów jakiejś lasce spadnie kaseton na głowę :polew: nom drogo niestety drogo, a w orionie jak pójdziemy większą ekipa to się niepomieścimy
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Fantasy to nie głupi pomysł tylko drogo tam jak cholera. A może orion i znów jakiejś lasce spadnie kaseton na głowę :polew: nom drogo niestety drogo, a w orionie jak pójdziemy większą ekipa to się niepomieścimy Nie mam pomysły żadnego
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 cholera znowu sie zakochałem :slina: i po co siedzieć na technicznym jak można dupeczki oglądać :slina: Nie ma to jak Kędzior powie coś mądrego heh się wie [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 01:36_________________________________________________ Fantasy to nie głupi pomysł tylko drogo tam jak cholera. A może orion i znów jakiejś lasce spadnie kaseton na głowę :polew: nom drogo niestety drogo, a w orionie jak pójdziemy większą ekipa to się niepomieścimy Nie mam pomysły żadnego impra u Miszki?
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 cholera znowu sie zakochałem :slina: i po co siedzieć na technicznym jak można dupeczki oglądać :slina: Nie ma to jak Kędzior powie coś mądrego heh się wie [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 01:36_________________________________________________ Fantasy to nie głupi pomysł tylko drogo tam jak cholera. A może orion i znów jakiejś lasce spadnie kaseton na głowę :polew: nom drogo niestety drogo, a w orionie jak pójdziemy większą ekipa to się niepomieścimy Nie mam pomysły żadnego impra u Miszki? Ciekawe co na to Miszka
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Fantasy to nie głupi pomysł tylko drogo tam jak cholera. A może orion i znów jakiejś lasce spadnie kaseton na głowę :polew: nom drogo niestety drogo, a w orionie jak pójdziemy większą ekipa to się niepomieścimy Nie mam pomysły żadnego impra u Miszki? No dobra! Jutro mu się powie... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 haha i znowu otworzyłeś stronę :polew: no co Miszka co Miszka nic a co :polew: zjadłbym pizze
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Fantasy to nie głupi pomysł tylko drogo tam jak cholera. A może orion i znów jakiejś lasce spadnie kaseton na głowę :polew: nom drogo niestety drogo, a w orionie jak pójdziemy większą ekipa to się niepomieścimy Nie mam pomysły żadnego impra u Miszki? No dobra! Jutro mu się powie... :gwizdanie: Może zrobimy mu niespodziankę [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 01:39_________________________________________________ haha i znowu otworzyłeś stronę :polew: no co Miszka co Miszka nic a co :polew: zjadłbym pizze No ja nie wiem co jest grane A mówiłem choć do maka
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Może zrobimy mu niespodziankę tak wtedy niebędzie mógł się wykręcić
keżor Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 no cochwila sie zakoc**je , taki już romantyczny jestem może być Orion , ale trzeba cały wynająć
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 haha i znowu otworzyłeś stronę :polew: no co Miszka co Miszka nic a co :polew: zjadłbym pizze Dokładnie to samo miałem mówić bo coś mówiłeś Bulczas o fatum... :gwizdanie:Kędzior zrób sobie jajecznicę!
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 no cochwila sie zakoc**je , taki już romantyczny jestem może być Orion , ale trzeba cały wynająć a otworzyli go wogóle ? :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 01:40_________________________________________________ Kędzior zrób sobie jajecznicę! niechce mi się stać w kuchni bo musiał bym później nadrobić spam
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 no cochwila sie zakoc**je , taki już romantyczny jestem może być Orion , ale trzeba cały wynająć a otworzyli go wogóle ? :polew: Chyba tak Kędzior Telepizza jest do 2 :gwizdanie: Zamawiaj[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 01:42_________________________________________________Tylko nie chce mówić co się robi z takimi pizzami 15 minut przed zamknięciem
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ale pół godziny przed zamknieciem ostatnie zamówienia szkoda że wcześniej mi to do głowy nieprzyszło
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ale pół godziny przed zamknieciem ostatnie zamówienia szkoda że wcześniej mi to do głowy nieprzyszło Dziwne u mnie w pizzerii przyjmowali zamówienia do 5 po nawet Debile
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ale pół godziny przed zamknieciem ostatnie zamówienia szkoda że wcześniej mi to do głowy nieprzyszło Dziwne u mnie w pizzerii przyjmowali zamówienia do 5 po nawet Debile ja pól godziny przed zamknięciem niezamawiam i tak i tak hehe moja była kobieta robiła troche w tp więc mówiła jak się robi pizze w minute
Rekomendowane odpowiedzi