Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ta cos to jedna wielka kpina 

Ale Diabeł kontra Chorwat klasa ... co jak co ale Chorwat jak na 22lata ma pare w łapie okrutną. Mańkowskiego obił strasznie...

Opublikowano (edytowane)

Robocop pokazał klasę,  zdemolowal Mankowskiego niemiłosiernie.  Duża niespodzianka, a największa dla samego Mankowskiego, który miałem wrażenie zlekcewazyl Chorwata.  Napis widniejacy na klacie Borysa najlepiej odzwierciedla to na czym aktualnie się skupił.  Nie tedy droga, młody Chorwat dobitnie mu to wytłumaczył.   Juz się nie mogę doczekać kolejnej walki nowego mistrza KSW. Będzie się działo. 

Z ciekawosci poszukalem innych jego walk.  W tej akurat masakruje innego naszego rodaka zasypując go kopnieciami na głowę.

Styl ma zblizony do najbardziej znanego Chorwata w MMA tj. Cro Copa i myślę,  że jesli soda nie uderzy mu do glowy będzie jego godnym następcą.   

Edytowane przez Onyks
Opublikowano

Cześć 

Wesołego Świąt ??

Opublikowano

:hi:

Zdrowych i obfitych....

Opublikowano

:hi:

Wesołych Świąt 

Opublikowano

Cześć

Wesołych Świąt!

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zdrowych, spokojnych oraz radosnych świąt, spelniemia marzeń oraz Boskiej pomyślności

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Spokojnych i % świat!!!

Opublikowano

Zdrowych i Wesołych Świąt Panie i Panowie ! :) 

Opublikowano

Wesołych ;) 

santa-girls-2017-gif-04-88b.gif

Opublikowano

Wesołych

U mnie już powoli dobierają się do prezentów

f3d21cf522397418a700a38cd2e669d1.jpg

Opublikowano

Wesołych Świąt

Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mniej przygotowań ponad siły, abyśmy mieli więcej energii na przyjemniejsze rzeczy. Mniej zapchanych lodówek, abyśmy nie musieli po świętach niczego wyrzucać. Mniej zabiegania, abyśmy mogli bardziej nacieszyć się tym wspólnym czasem. Mniej rozmów o polityce, abym nie musiał do was przyjechać i wam o tym przypominać 1f609.png Mniej spojrzeń w telefon, więcej spojrzeń w drugiego człowieka. Mniej umytych okien (i tak jest ciemno 1f609.png ), więcej wspólnie zrobionych łańcuchów na choinkę. Mniej pieniędzy włożonych w prezenty, lecz więcej serca. Mniej dążenia do tego, by wszystko było idealnie, więcej dążenia do tego, by tworzyć idealne wspomnienia 

Tego wszystkiego i wiele więcej (mniej?) życzę nam wszystkim  Bo czasami mniej = więcej. Wszystkiego dobrego 1f642.png 

Opublikowano

Mniej przygotowań ponad siły, abyśmy mieli więcej energii na przyjemniejsze rzeczy. Mniej zapchanych lodówek, abyśmy nie musieli po świętach niczego wyrzucać. Mniej zabiegania, abyśmy mogli bardziej nacieszyć się tym wspólnym czasem. Mniej rozmów o polityce, abym nie musiał do was przyjechać i wam o tym przypominać 1f609.png[emoji6] Mniej spojrzeń w telefon, więcej spojrzeń w drugiego człowieka. Mniej umytych okien (i tak jest ciemno 1f609.png[emoji6] ), więcej wspólnie zrobionych łańcuchów na choinkę. Mniej pieniędzy włożonych w prezenty, lecz więcej serca. Mniej dążenia do tego, by wszystko było idealnie, więcej dążenia do tego, by tworzyć idealne wspomnienia 

Tego wszystkiego i wiele więcej (mniej?) życzę nam wszystkim [emoji4] 

Amen
Opublikowano

Wesołych Świąt Wam Wszystkim [emoji319]

Opublikowano

Wesołych Świąt!

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zdrowie wasze ekipo. .. oby ten nadchodzący rok był jeszcze lepszy....

Opublikowano

Wesołych Świąt!!!