walada1987 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mineralka tym razem [emoji3]To zdrowie tych co nie mogą :-P :-D Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Multis Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Artur... jesteśmy z tobą....Zdrowie.!
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 21 godzin temu, Arturoo napisał: ... szkoda , że dopiero teraz dochodzi się do takich wniosków. ... oby nie ruszyła lawina pozwów o zwroty nadpłaconych mandatów ... sam mam takie 2 z wideorejestratora za prędkość.... byłoby na jakiś wypad w góry na kilka dni ?? 21 godzin temu, Mario22 napisał: a ja dalej.... https://youtu.be/4ld6ZmSJppI jak tak dalej pójdzie to do sylwka nie ukończe i cały rok pod górkę... a uncharted dziedzictwo już czeka... Gościu ma ten sam problem... widać wkurw.. Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Mario PS4 co tam za gierki masz? ? Uncharted - jestem w trakcie. ?
Mario22 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mario PS4 co tam za gierki masz? [emoji16] Uncharted - jestem w trakcie. [emoji4]Nje trzymam gier bo bym zbankrutował... kupuje w dniu premiery przechodze i wymieniam... na ps4 teraz mam Wolfenstein i NFS payback iDriveclub a na xbox one mam Tomb Raidera i forze 7 i Forze Horizon 3 i Forze 6 Project Cars Uncharted rewelka wszystkie części Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Najlepszego w tym Nowym Roku... ja już po rowerku... Teraz tylko... psssyyytttt Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Najlepszego w tym Nowym Roku... ja już po rowerku... Teraz tylko... psssyyytttt Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Szacun za ten rower [emoji122] Dosiego roku!
Rekomendowane odpowiedzi