Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już jakoś od 2tyg mnie tak płuca bolały i miałem kaszel :confused4:

z jastrzębia jak wracałem to niepatrzyłem na spalanie by bym się mógł podłamać myślałem tylko o tym że Keżorowóz spala połowe mniej w tym momencie co moja :wallbash::polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 11:59_________________________________________________

więcej zimnego piwska a będzie Ci lepiej :decayed:

hehe mówisz żeby pomogło :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehehe Kędzior ale za to jaki dzwiek... :gwizdanie:

keżor ty coś zmieniłeś u Siebie w A4. Dlaczego tak zapier..a?[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:02_________________________________________________

już jakoś od 2tyg mnie tak płuca bolały i miałem kaszel :confused4:

z jastrzębia jak wracałem to niepatrzyłem na spalanie by bym się mógł podłamać myślałem tylko o tym że Keżorowóz spala połowe mniej w tym momencie co moja :wallbash::polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 11:59_________________________________________________

więcej zimnego piwska a będzie Ci lepiej :decayed:

hehe mówisz żeby pomogło :polew: :polew: :polew:

z doświadczenia wiem że najlepszym lekarstwem na przeziębienie jest gorący browar z koglem moglem :gwizdanie:

od razu człowiekowi lepiej :naughty:

Opublikowano

a ja bym zapodał 4 gripexy i leżeć :naughty:

Opublikowano

powiem wam że fura Keżora naprawde zapier*ala niewiem czy on tam jakieś chomiki włożył czy co no ale leci konkretnie :good:

no przez ten wydech chyba będę miał wiekszę spalanie bo jak jeżdzę to ja mocniej kręce hehe :wallbash:

i nawet dwa razy złapałem odcinke co mi się nigdy niezdarzyło :wallbash:

Opublikowano

heheh leżeć do góry du_pą aż się L4 skończy ...

Kędzior przeziębienie leczone trwa tydzień a nie leczone 7 dni :polew:

niestety :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

keżor ty coś zmieniłeś u Siebie w A4. Dlaczego tak zapier..a?

usunąłem nieszczelność :decayed:
Opublikowano

no mam jakiś antybiotyk, syrup, i do tego w razie czego paracetamol na zbicie gorączki :wallbash:

Opublikowano

powiem wam że fura Keżora naprawde zapier*ala niewiem czy on tam jakieś chomiki włożył czy co no ale leci konkretnie :good:

no przez ten wydech chyba będę miał wiekszę spalanie bo jak jeżdzę to ja mocniej kręce hehe :wallbash:

po programie jest to samo, więc nie panikuj :naughty:

znudzi Ci się :)

Opublikowano

keżor ty coś zmieniłeś u Siebie w A4. Dlaczego tak zapier..a?

usunąłem nieszczelność :decayed:

hehehe to nie masz już gwizdka :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:09_________________________________________________

po programie jest to samo, więc nie panikuj :naughty:

znudzi Ci się :)

hehehe no nie wiem. Dla mnie to takie rzeczy się nie nudzą.... :tongue4: :gwizdanie:

Opublikowano

zudzić się to się może nieznudzi tylko będzie wkurwiało że już mało mocy :wallbash:

Opublikowano

zudzić się to się może nieznudzi tylko będzie wkurwiało że już mało mocy :wallbash:

a więcej wyrezać nie można :decayed:

Oko, a dlaczego twierdzisz że większa do avanta?

bo z tego co ja wiem to łatwiej jest przebić się z basem w avancie niż w mega szczelnym bagażniku sedana :gwizdanie:

Opublikowano

najpierw muszę przetestować to co mam w aucie o ile mam :kox: na nastepnego spota bym poprosił żeby ktoś wziął jakiegoś grajka i podepniemy do mojej :decayed:

Opublikowano

a tak w ogóle to wielkość głośnika nie ma znaczenia, oczywiście nie dosłownie, ale liczy się moc RMS :)

najpierw muszę przetestować to co mam w aucie o ile mam :kox: na nastepnego spota bym poprosił żeby ktoś wziął jakiegoś grajka i podepniemy do mojej :decayed:

Ty nie masz radia????????????? :shocked:

Opublikowano

można kompressor wrzucić ale będzie wtedy chodził jak czajniczek :decayed::thumbdown::polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:16_________________________________________________

nie :tongue4:

Opublikowano

można kompressor wrzucić ale będzie wtedy chodził jak czajniczek :decayed::thumbdown::polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:16_________________________________________________

nie :tongue4:

taaa kompresor, chyba taki z tesco do kół :gwizdanie:

ja myślałem że dawno już kupiłeś radio :)[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:18_________________________________________________na mnie już czas, muszę się zbierać i wioo do roboty, jedni sobie leżą, a drudzy muszą zapieprzać na tych lebrów :disgust:

do wieczora :hi:

Opublikowano

taaa kompresor, chyba taki z tesco do kół :gwizdanie:

ja myślałem że dawno kupiłeś już radio :)

nie niezakładałem radia najpierw muszę sprawdzić co tam wogóla za głośniki siedzą, z kodów niby piszę że mam bose ale oznaczen żadnych niemam :mysli: we wtorek się przy tym pobawimy o ile będą chętni żeby się temu przyjrzeć :naughty:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:20_________________________________________________

na mnie już czas, muszę się zbierać i wioo do roboty, jedni sobie leżą, a drudzy muszą zapieprzać na tych lebrów :disgust:

do wieczora :hi:

do zobaczyska :wink4:

nom działaj działaj co by mi dobrze za L4 zapłacili :tongue4:

Opublikowano

Oko, a dlaczego twierdzisz że większa do avanta?

bo z tego co ja wiem to łatwiej jest przebić się z basem w avancie niż w mega szczelnym bagażniku sedana :gwizdanie:

hehheh ja wypatrzyłem 2 głośniki fi 30cm (2x400W, 10-400Hz) + bass reflex z wzmacniaczem i układem podtrzymującym nap. zasil (kondzior). W bytomiu koleś robi myślę że uda mi się na spota juz ją przywieść :gwizdanie:

Dam znać jak zobacze co to za fuszera czy opłaca się kupić.

większa bo jest trochę więcej miejsca :tongue4: niż w sedanie

Opublikowano

dobre car audio i jazda

ja będę taki hiciory zapuszczał :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.