Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co takiego się działo? :>

pewnie standardowo się z ciebie nabijali :polew: :polew: :polew::wink4: ok niezaczepiam cię już dzisiaj

przecież pytam poważnie, w przyszłym tygodniu Was odwiedzę :naughty:

kosztowne jest usunięcie DPFa, a to kłóci się z czipem (chyba) :gwizdanie:

macie szczęście...

ch***j**owo się czuliście jak Was Stanley mogl objechac co?.....

kogo ja teraz bede objezdzał....

mnie ;(

Ty i ten Twój parch :polew:

:hi: Pany :decayed:

co tam laseczki? :>

Pucek, wyzywam Cię... :polew:

poczekaj 2 tygodnie :polew:

poczekam nawet i 2 miesiace, ale chcę zobaczyć różnice, bo KM mamy podobnie, w Nm dużo odstajesz i wiem, że mnie objedziesz

Chcę zobaczyć dla dobra nauki o ile :wink4:

Stan, teraz to ja mam przegrane, nie dość że mniej niutków, to na dodatek koniec sprzęgła, a napisałem że za 2 tygodnie, bo raczej będę miał już większą ilość koni :wink4:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Max mi właśnie napisał sms żebym się w jego imieniu pożegnał i za to że on tego niezrobił na następnym spocie stawia wszystkim w maku ale mnie już niepytajcie o szczegóły :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Max mi właśnie napisał sms żebym się w jego imieniu pożegnał i za to że on tego niezrobił na następnym spocie stawia wszystkim w maku ale mnie już niepytajcie o szczegóły :polew: :polew: :polew:

to ja na bank wpadnę :polew:

Opublikowano

spoko Pucek, chcę to spr z czystej ciekawości, zastanawiam się jaki temat pracy doktoranckiej sobie wziąść.. i tak sobie pomyślałem o 1.9TDI i 1.8T :wink4:

Opublikowano

to ja na bank wpadnę :polew:

:good: :good: :kox:
Opublikowano

spoko Pucek, chcę to spr z czystej ciekawości, zastanawiam się jaki temat pracy doktoranckiej sobie wziąść.. i tak sobie pomyślałem o 1.9TDI i 1.8T :wink4:

wspomóż Pucek przyszłego mgr

Opublikowano

a no to wporzo, jak w przyszłym tygodniu wpadnę to możemy się przejechać, będę miał to co teraz, czyli 170KM/225Nm :wink4:

Opublikowano

a no to wporzo, jak w przyszłym tygodniu wpadnę to możemy się przejechać, będę miał to co teraz, czyli 170KM/225Nm :wink4:

to ja też się z wami ustawię :kox:

Opublikowano

ja palę wrotki spać narka i dzięki za spota tym co byli, a Ci co nie byli to geje :naughty:

Opublikowano

ja palę wrotki spać narka i dzięki za spota tym co byli, a Ci co nie byli to geje :naughty:

geju :tongue4:

Opublikowano

spij dobrze cfaniaczku :polew:

Opublikowano

dziś mam full bak więc za tydz bede mial cos kolo rezerwy :kox:

Opublikowano

lesba :polew: odpisz mi na pw, rano sprawdzę jak odpowiedż mnie nie zadowoli to.... :polew:

Opublikowano

to ja też się z wami ustawię :kox:

a Ty na co :gwizdanie:

jeszcze się okaże że konie Ci uciekły i amen :polew:

Opublikowano

woowww...ale spamujecie..nie było mnie trochę i tutaj ponad 600 stron zaległych :D

Opublikowano

lesba :polew: odpisz mi na pw, rano sprawdzę jak odpowiedż mnie nie zadowoli to.... :polew:

Halo Panowie i Panie... :mysli::kox: Była mowa, że używamy tylko swoich przezwisk a nie imion! :tongue4::polew: :polew:
Opublikowano

woowww...ale spamujecie..nie było mnie trochę i tutaj ponad 600 stron zaległych :D

no to nadrabiaj szybciutko :polew:

Pucek to wtedy na przemiał na puszki do konserw :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: No to zasiadaj do lektury i jutro Cię przepytamy... :naughty::kox::naughty::kox:
Opublikowano

:hi: No to zasiadaj do lektury i jutro Cię przepytamy... :naughty::kox::naughty::kox:

czyli od jutra macie jednego kolegę mniej :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.