Agrzesiek4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam, pracuje w służbie mundurowej i miałem wypadek w pracy. Na komisji orzekli mi 3% stałego uszczerbku na zdrowiu. Ile płacą za 1% uszczerbku związanego ze służba? Wie ktoś może?
masterp84 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 gdzie jestes ubezpieczony?? pracuje w wojsku i jestem ubezpieczony w HDI i tam mam na ich ulotce napisane ile jest za jeden procent,sa to kwoty 340-410zl, zalezy jaki wariant ubezpieczenia masz.
Agrzesiek4 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ale mi nie chodzi o ubezpieczenie osobiste, tylko wypadek w zwiazku ze służbą. To płaci warszawa i wiem tylko tyle ze placa nie mniej niż ZUS, ale nie wiem ile płaci ZUS na dzien dzisiejszy. Słyszałem ze cos ok 1000 zł za 1% ale nie wiem czy to prawda.
tony84 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 nie wiem jak w wojsku ale w policji płacą nie mniej niż 539zł za jeden 1%. przynajmniej ja tak dostałem. oczywiście mówię o tym co płaci resort bo ubezpieczalnia to co innego. w wojsku może być inaczej bo to inny resort.
Rekomendowane odpowiedzi