domelq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 W servisie sprzedawca mówił mi że wszystkie części które mają znaczek Audi muszą spełniać określone wymagania a idzie kupić poza ASO część tej samej firmy co w Aso tylko bez znaczków to ten produkt już nie spełnia norm które wymaga Aso i to taka jest różnica i przez to są problemy z termostatami Wahlera z zwykłego sklepu. Może ze standardami to i tak jest.... Ale ja nie słyszałem, żeby ktos miał problemy z termostatami Wahlera
goldi Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Może ze standardami to i tak jest.... Ale ja nie słyszałem, żeby ktos miał problemy z termostatami Wahlera czytałeś co pisałem wyżej odnośnie termostatu Wachlera
leoncjo Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Póki co mogę potwierdzić, że termostat Wahler jest w porzadku. Ja na swoim przejechalem już koło 30k km i jest OK. Jak zapinam VAG to trzyma na postoju 90 w czasie szybszej jazdy 93 stopnie max.
Mariusz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 wpisz w wyszukiwarce Wahler i poczytaj jedni je chwalą a drudzy nie.
bat21 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Po co bawić się w jakieś wahlery jak w polmozbycie Skody oryginał BTT ze znaczkiem "OOOO" kosztuje 30zł :>
domelq Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Po co bawić się w jakieś wahlery jak w polmozbycie Skody oryginał BTT ze znaczkiem "OOOO" kosztuje 30zł :> i macie i tanio i ORI
Mariusz Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 Dziś podpiąłem vaga i pokazuje COLLANT TEMP 83do 84 C skazówka w liczniku jest troszkę poniżej 90C ile powinno pokazywać po podpięciu Vaga jeśli jest wszystko OK.
domelq Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Dziś podpiąłem vaga i pokazuje COLLANT TEMP 83do 84 C skazówka w liczniku jest troszkę poniżej 90C ile powinno pokazywać po podpięciu Vaga jeśli jest wszystko OK. Jak masz klimatronik to jeszcze sprawdź na nim Wskazania powinny być takie samo po zagrzaniu auta
domelq Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Nie mem klimatronika Czy ta temperatura Ci skacze czy trzyma się ciągle na tym samym poziomie?
Mariusz Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 temperatura zawsze jest na tym samym poziomie podczas jazdy nic nie spada a na postoju nic nie rośnie.
domelq Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Takie rzeczy raczej wskazują na termostat.
Rekomendowane odpowiedzi