Opublikowano 25 Czerwca 200917 l witam Auto zakupione pod koniec września 2008 roku. Aktualnie auto ma inne felgi, uznałem że 18stki to jednak zbyt duży hardkor na nasze drogi :> Zdjęcia z 16stkami dam za jakiś czas, jak znajdę czas na umycie auta ... W aucie najbardziej brakuje mi komputera pokładowego no i przydało by się trochę więcej koni ... Poza tym to nie narzekam, auto sprowadzone z Niemiec, w dobrym stanie. pozdrawiam
Opublikowano 25 Czerwca 200917 l nie widać Jakby było widać to byśmy co innego pisali. Ja też nic nie widzę.
Opublikowano 25 Czerwca 200917 l Auto bardzo ładnie się prezentuje w tym kolorze (mam taki sam ), ładne felgi, jak dla mnie szkoda tylko, że nie sedan Ogólnie jest
Opublikowano 25 Czerwca 200917 l Autor Auto bardzo ładnie się prezentuje w tym kolorze (mam taki sam ), ładne felgi, jak dla mnie szkoda tylko, że nie sedan Ogólnie jest no mnie się bardziej kombi podoba ...
Opublikowano 25 Czerwca 200917 l na ostatniej fotce widać jakby sie macha i błotnik źle schodziły ze sobą :gwizdanie: a co do felg to 18ki to faktycznie zadużo ... do seryjnego zawieszenia szkoda że zmiana aż o dwa rozmiary ogólnie fajne zwykłe A4
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l O teraz to co innego, suuuper autko mnie się podoba i jak zwykle kombi najlepsze.
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l Autor Bardzo ładne te Twoje A4 tylko co z tą przednią maską? Pozdrawiam Panowie źle się schodzi bo jest nie domknięta ...
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l Fajny czarny kulfon Szkoda ze nie ma relingow bo avant bez relingow jakos tak bez plciowo wyglada ... No ale fajne autko