Szymoonk Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Wiec znalazłem temat o brzęczyku ale mam inny problem. wiec w mojej niuni brzęczyk raz działa a raz nie ... gdy otwieram drzwi nie działa lecz gdy zamknę dość ostro i otworze to już działa. Co może być nie tak ?
demoralizator Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja podejrzewam krańcówkę w drzwiach kierowcy
Gość zdeniu Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja podejrzewam krańcówkę w drzwiach kierowcyraczej nie bo nic nie wspominał że sa problemy ze światłem w kabinie
Szymoonk Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2007 właśnie ze mam problem ze światłem w kabinie, i coś mi sie wydaje ze wina leży w czujniku w drzwiach ale nie wiem jak sie za to zabrać?.
Gość zdeniu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 właśnie ze mam problem ze światłem w kabinieno to masz odpowiedź na swój problem włącznik znajduje się w zamku więc musiałbyś do niego się dobrać poszukaj bo było juz o tym na forum
BRESLAUER Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witam,miałem ten sam problem w A6 C5,mi pomodło WD40,w kazdy zamek musisz wtrysnąć srodka i poruszać tą zapadką,pewnie bród sie dostał i coś nie przewodzi,u mnie ten zabieg pomógł.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi