MyStOry Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak jak w temacie, jest ktos taki ? I chcialby mi zrobic "scana" za symboliczna flaszke or something ? Gdyz, mam problem z ABS. Czujniki przeczyscilem, a ABS dalej CALY CZAS sie wlacza nie wazne, jak hamuje.. i do tego okolo 90km/h wylacza mi sie ABS ( miga ABS I (!) ) gdzie wczesniej przy 140 to sie dzialo.. Dzisiaj wylacze ABS bo nie da sie jezdzic z tym waleniem wiecznym. I do tego, cos mi cyka jakby z przodu, na poczatku cykalo na niskich obrotach, teraz cyka prawie zawsze ( zrobilo sie po przeczyszczeniu czujnikow ABS, wczesniej jak mowie cykalo tylko na niskioch obrotach) co lepsze, jak wyskoczy ERROR i wylaczy sie ABS, to cykania nie ma.. wiec cykanie od ABS ? A cykanie jak wskazowki zegarka tylko wzgledem obrotow czestotliwosc cykania rosnie, i oczywiscie glosniejsze to cykanie niz zegarek. wiec jest ktos z Gdyni kto by mnie pod kroplowke podlaczyl? Badz ktos wie co i jak? Uwierzcie mi, ze przeczytalem MASSE watkow z tymi problemami, ale wiekszosc to czyszczenie czujnikow, u mnie jeszcze gorzej po tym, tzn ABS dalej sie wlacza, ale cykanie na prawie kazdych obrotach. CZytajac posty ludzi, myslalem ze to cykanie to popychacze, or smth.. BO wiele bylo tematow co problem cykania wygladal identycznie, ale jak mowie kiedy wyskoczy error i ABS sie wylaczy, cykania nie ma. Z gory dziekuje kazdemu za wszelka pomoc Pozdrawiam ps. przepraszam, jezeli opisalem to wszystko nie zrozumiale, ale jakos ciezko mi sie zebrac bo juz wlozylem 3000zl i dalej cos sie dzieje;p:) co lepsze, nie ma w ogole bezpiecznika od sterownika abs.. 16-5a, i nie moge go wlozyc bo jest puste to miejsce, bezpiecznik tam nawet sie nie trzyma, ma luzy nikt z Gdyni nie VAGuje ? [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 08:51_________________________________________________up:/
antonio Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 byłeś na spocie raz, to przyjedź kolejny czasami jest VAG na spocie ale zazwyczaj tak to z ludźmi jest: jak nic się z autem nie dzieje to nic o nich nie słychać ale jak coś się sypnie to wtedy szybko POMOCY :gwizdanie:
MyStOry Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 nie wiedzialem, ze wtedy na spocie byl VAG.. ten problem od poczatku mam trudno zeby bylo mnie slychac jak pracuje teraz 6 dni w tygodniu po 10godzin, serio odechciewa sie wszystkiego.. nikt na prawde nikt z Gdyni nie VAGuje? a btw, ile zaplace za "scan" i powiedzmy kasowanie bledow? okolo 100zl?
antonio Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 nie wiedzialem, ze wtedy na spocie byl VAG.. ten problem od poczatku mam trudno zeby bylo mnie slychac jak pracuje teraz 6 dni w tygodniu po 10godzin, serio odechciewa sie wszystkiego.. nikt na prawde nikt z Gdyni nie VAGuje? a btw, ile zaplace za "scan" i powiedzmy kasowanie bledow? okolo 100zl? poświęć się i nawet zajechany po robocie zajedź na spota pogadać zawsze ktos pomoże...
MyStOry Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 w sobote jest? a wiesz do kogo moge sie odezwac, kto moglby VAGOWAC?
Rekomendowane odpowiedzi