adi.sw.jodelka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 mam pytanie czy w regulatorze ciśnienia od strony wężyka powinna wydobywać sie benzyna ? jak sprawdzić czy jest on dobry ?
szogun0 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jeżeli wydobywa się tam benzyna, to jest niedobry, jest do wyrzucenia. A czy spełnia pozostałe swoje funkcje sprawdzisz mierząc ciśnienie paliwa.
adi.sw.jodelka Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 OK. musze podjechac do mechanika dzieki [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 13:28_________________________________________________kochani gdzie kupić taki regulator w okolicach katowic?! dziękuje z góry!!! [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 16:39_________________________________________________a jaki powinien byc ten regulator bo jak dzwonie po sklepach to mowia ze na 3 bar a ja mam u siebie 4 bary wiec jestem w kropce.jeden gosciu w sklepie powiedzial mi ze moze ktos juz tam majstrowal
audi2.6V6 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 znam dobry sklep z czesciami napewna bede mieli ten czujnik,jak go jeszcze nie masz to odezwij sie podam ci namiary na sklep
adi.sw.jodelka Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 juz mam wielkie dzięki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi