grabson765 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Logi kolegi dragon007. samochod to audi b5 1.9tdi silnik ahu. samochod slabo sie zbiera wedlug mnie to wina przeplywki. na poczatku sa statyczne normalne pozniej BS a na koncu dynamiczne
przemik Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zmiencie filtr powietrza i powtorzcie logi... Zwarcam uwage, iż termostat konczy swoj zywot...
grabson765 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zmiencie filtr powietrza i powtorzcie logi... Zwarcam uwage, iż termostat konczy swoj zywot... filtr powietrza zmieniony tutaj podaje jeszcze raz grupe 000 bo wczesniej mi sie wstawila tylko bs i dynamiczna
przemik Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 W takim razie wyczyscie LMM - powinno pomoc... Z logów wynika takze ze statyczny kat wtrysku jest do regulacji... Pozdr
grabson765 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 W takim razie wyczyscie LMM - powinno pomoc... Z logów wynika takze ze statyczny kat wtrysku jest do regulacji... Pozdr dzieki przemik mam nadzieje ze tym razem diagnoza bedzie trafna
Rekomendowane odpowiedzi