ed2k Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam. Posiadam Audi A4 z 1995 2.8 V6 Quattro Chciałbym się dowiedzieć ile idzie przejechać na tym silniku? Pozdrawiam.
audi2.6V6 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 slyszalem od mechaniora ze jak bedzie sie dbalo o oleje plyny i reszte(bez katowania motoru)to mozna nawet do 1000000 km zrobic ogolnie te silniki V sa niedozajechania
ed2k Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Co za beznadziejne pytanie.. To po co zaglądałeś w ten temat?
Armi Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Właśnie dobre pytanie, sam jestem ciekaw ile mój AFN przejedzie bez remontu (tak statystycznie oczywiście). Nie ma co się dziwić, że kolega z V6 jest ciekawy.
dritzdeurden Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Właśnie dobre pytanie, sam jestem ciekaw ile mój AFN przejedzie bez remontu (tak statystycznie oczywiście). Nie ma co się dziwić, że kolega z V6 jest ciekawy. Dla mnie również to pytanie jest beznadzieja Jak tak bardzo chcesz sie przekonac to wyrusz do Chin i spowrotem bedziesz bogatszy o tą wiedze
ed2k Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Dla mnie również to pytanie jest beznadzieja Jak tak bardzo chcesz sie przekonac to wyrusz do Chin i spowrotem bedziesz bogatszy o tą wiedze Może Ty sie przejedziesz i nam powiesz co? Bo niektórzy chcą wiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi