filip1001 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Proszę nie usuwać tego tematu bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Dziękuję. Może ktoś to już robił. :gwizdanie: Bo mi się jedna przepaliła.
nex Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 omg niedługo będą pytania jak odkręcić koło bo złapałem gume i nie wiem od czego zacząć. Jak byś był kobietą to bym Cię zrozumiał, oczywiście bez urazy ale facet o takie jasne rzeczy to wstyd żeby wogóle pytał Nigdzie nie znalazłeś odpowiedzi a czemu? sam sobie odpowiedz
domjenick Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Proszę nie usuwać tego tematu bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Dziękuję. Może ktoś to już robił. :gwizdanie: Bo mi się jedna przepaliła. problem jest na tyle zlozony,ze tylko ASO i tylka Inglostad,nie wiem,czy ktos z Forum dalby rade-to powazna usterka.... a tak na powaznie-nastepny,ktory zada takie pytanie oficjalna chlosta otwierasz bagaznik,patrzysz na swiatelka,bierzesz srubokret krzyzakowy-dwie srobki odkrecasz w lewa strone,wyjmujesz,wycigasz spalona zarowke,w to samo miejsce wkladasz nowa w to samo miejsce,wkladasz skad wyjales i ponownie srubokretem krzyzakowym ,zakrecasz w prawa strone,idziesz do miejsca kierowcy,z lewej strony kierownicyjest wlacznik swiatel-przekrecasz w prawa strone i idziesz zobaczyc,czy sie swiatelka swieca-jesli tak- zamykasz bagaznik i wylaczasz swiatlo w LEWA strone,zamykasz auto,idziesz do domu-odpalasz kompa i mowisz nam,czy sie udalo...
udy Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Domjenick świetna robota trzeba twój opis podwiesić w "warsztat zrób to sam" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jeszcze jakbyś mógł zrobić jakieś foto story :evil:
domjenick Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Domjenick świetna robota trzeba twój opis podwiesić w "warsztat zrób to sam" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jeszcze jakbyś mógł zrobić jakieś foto story :evil: uwierz mi -jak nie wykasuje tego zaden moderator-zrobie to wieczorem,zeby bylo widac,czy sie swieca zarowki... [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 10:04_________________________________________________Musashi-plis zostaw to-pomozemy chlopakowi...nagram filmik-bedzie dla potomnych :naughty:
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Panowie bez szydery prosze :gwizdanie: Temat juz był na forum podobny a co do samych śrubek to nie we wszystkich Audikach tak łatwo da się je odkręcić
filip1001 Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 Już po operacji. Żarówka wymieniona, tylko obudowa plastikowa zaśniedziała, nie wiem dlaczego. Jest jakby zerdzewiały plastik . Zamówiłem już nową w ASO. I jeszcze co do tej śrubki, to po jej odkręceniu wcale nie chciała się otworzyć ta plastikowa osłonka, bo był dodatkowy zatrzask. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi