martek Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 hej wam mam audi A3 2.0 fsi benzyne podczas jazdy zapalila mi sie kontrolka EPC auto stracilo moc nie moglem dac gazu zjechalem na bok wylonczylem silnik i wlonczylem i pozniej bylo dobrze czy to cos powaznego to bylo jakies ostrzezenie bo wiem ze to chodzi o silnik prosze o odpowiedzi dzieki
pan kierownik Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 hej wam mam audi A3 2.0 fsi benzyne podczas jazdy zapalila mi sie kontrolka EPC auto stracilo moc nie moglem dac gazu zjechalem na bok wylonczylem silnik i wlonczylem i pozniej bylo dobrze czy to cos powaznego to bylo jakies ostrzezenie bo wiem ze to chodzi o silnik prosze o odpowiedzi dzieki Być może to awaria potencjometru przy pedale gazu. Zapnij VAG - powinien być zapisany jakiś błąd.
martek Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 dzieki ale zbytnio nie rozumie co to jest VAG i co zrobic lepiej jechac do serwisu to moze byc cos powaznego co robic kolego....
Koleś Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Jedz do serwisu tam ci autko pod kompa podłączą i powiedzą co mu na sercu leży
Rekomendowane odpowiedzi