Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Schowki i organizacja miejsca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem na Audizine ale nie znalazłem DIY z opisem przekładki (przeróbki) konsoli EU na US. Ktoś u nas pisał że znalazł takie info na forach Audizine - ponoć dobrze opisane, ze wszystkimi detalami które trzeba wymienić... Chciałbym prosić o pomoc w odszukaniu tego posta :) ...lub wskazówki co jeszcze oprócz szkieletu tunelu podlega wymianie...[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 11:17_________________________________________________OK, znalazłem: http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=150879&highlight=console

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety jest jakiś knyf z ręcznym - dokładnie nie wiem o co chodzi. Poza tym chyba tunel ma inną fakturę materiału - przy następnej wizycie w Poznaniu postaram się spotkać z Arkim i zobaczę dokładnie jak to wygląda w jego S-ce.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem, że odgrzewam kotleta ale nie chcę zakładać nowego tematu a mam pytanie odnośnie poruszonego tu wcześniej wątku, jeśli zamontuje sobie 2 uchwyty na kubek to gdzie mogę przenieść guzik ESP? Chcę go zatrzymać, czy mogę go przenieść do tunelu? Gdzieś rzucił mi się w oczy taki uchwyt na te guziki w tunelu, gdzieś koło zapalniczki chyba. Ktoś to od nas miał? Będę myślał o zrobieniu guzika start/stop i guzik ESP w tamtej okolicy też nie byłby głupim pomysłem :)

Opublikowano

ja bym zamontował w dachu

Opublikowano

Wiem, że odgrzewam kotleta ale nie chcę zakładać nowego tematu a mam pytanie odnośnie poruszonego tu wcześniej wątku, jeśli zamontuje sobie 2 uchwyty na kubek to gdzie mogę przenieść guzik ESP? Chcę go zatrzymać, czy mogę go przenieść do tunelu? Gdzieś rzucił mi się w oczy taki uchwyt na te guziki w tunelu, gdzieś koło zapalniczki chyba. Ktoś to od nas miał? Będę myślał o zrobieniu guzika start/stop i guzik ESP w tamtej okolicy też nie byłby głupim pomysłem :)

juz ma wrclaguna zerknij w jego watek i obczaj

Opublikowano

juz ma wrclaguna zerknij w jego watek i obczaj

coś się Tobie pomyliło, Grzesiek ma start engine a to jest co innego :wink4:

Opublikowano

Ws uchwytów na kubki: to będzie erzac, a nie fachowa robota, ale ma swoje plusy: rozważ zakup uchwytu na kubki, który jest montowany doraźnie na wewnętrznej tapicerce drzwi. Taki uchwyt zaczepia się za szczelinę od szyby (nieingeruje się w drzwi), uchwyt można swobodnie zdejmować i zakładać jak jest potrzebny, przesuwać wzdłuż szczeliny albo przenieść na inne drzwi, dla innego pasażera. Koszt na allegro śmieszny 8-10 zł/sztukę. Nawet gdyby nie spełnił oczekiwań, no to ryzykujesz maks 20 plnami. jak się zastanowisz jak często korzystasz z uchwytu to chyba gra jest warta świeczki.

Ws bagażnika: ja mam wrzuconą skrzynkę (składany model) pod rozpiętą siatką na stałe. Drobne zakupy lądują w skrzynce, większe obok, wszystko przykrywa siatka i się dobrze spisuje. Kiedyś myślałem o domontowaniu bocznych uchwytów do tapicerki, żeby siatkę rozpiąć do boku, ale mi przeszło. może kiedyś pomysł wróci na tapetę. pzd

Opublikowano

ja mam dwie skrzynki z praktikera :gwizdanie: a co do tych uchwytów to racja przenośny jest praktyczny :kox: