kasku22 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 witam jak w temacie probowal ktos zamontowac zderzaki od rs do a4 97r sedan?na allegro koles ostatnio mial takie juz przerobione ale ktos mnie uprzedzil [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 08:30_________________________________________________jak ktos ma linka z tym temat jak juz byl to tez moze podzrzucic
Dibo Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Było o tym dużo na forum. Wystarczy Nosb ma właśnie od RSa
szymas Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 dlaczego kolego ktos cie uprzedził, jaki jest knyf??? bo sam sie na niego czaiłem. podziel sie wiedzą
kasku22 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 uprzedzil bo rano go obaczilem a wiczorem juz go nie bylo ktos kupil.a moze ktos wie kto przerabia takie rzeczy?
dudi75 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Mowicie o tym komplecie do kombika co byly za 1700zl. To ja tez chcialem je kupic ale mam sedana i tylny by mi nie pasowal a samego przedniego niechcial sprzedac . Ale faktycznie Nosb ma przerowiony na RS napisz do niego to ci troche naswietli temat
kasku22 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 widze ze kazdy ten sam komplet ogladal hehe.no napisalem moze cos zaradzi mam teraz wzor ten sam jeden 200e kosztowal w niemczech.ale co sezon malowac juz mi sie nudzi bo to z zywicy a mieszkam na wsi i same kamienie na drogach
Dibo Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 uprzedzil bo rano go obaczilem a wiczorem juz go nie bylo ktos kupil.a moze ktos wie kto przerabia takie rzeczy? Na forum jest link do tego jak przerobić. Sam sobie z tym poradzisz
kasku22 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 mozesz zarzucic bo znalezc go nie moge
Rekomendowane odpowiedzi