joker-lukasz Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ładne autko obowiązkowe białe kierunki pomarańczowe tu nie pasują
Armi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Klon mojego kiedyś. Ale chrom z allegro to trochę obciach Szkoda, że alufelgi 16 i bez lekkiej gleby. Poza tym
Armi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ta chrom z allegro to obciach, a jak bylby ori to jest fajny widzicie roznice miedzy chromem z allegro a ori patrzac tylko na zdjecia? Jak ktoś miał chrom czy to z allegro czy ori to widzi różnicę od razu. Oryginalny chrom ma dużo grubszą górną listwę i jest lepiej spasowany. Ale i tak największa różnica jest jak taki samochód przejeżdża, oryginalny chrom dużo bardziej się błyszczy. Z daleka i na zdjęciu chrom z allegro może wyglądać całkiem całkiem: ale podchodzisz bliżej i jest
pablo_9 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Felgi są spoko, mam też takie u siebie i jak dla mnie to najlepszy wzór jaki może być w B5 16" jak to cerB zauważył. Kierunki wymieniaj i będzie ładnie wszystko ze sobą współgrało. Ogólnie autko na +
Armi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ta chrom z allegro to obciach, a jak bylby ori to jest fajny widzicie roznice miedzy chromem z allegro a ori patrzac tylko na zdjecia? Jak ktoś miał chrom czy to z allegro czy ori to widzi różnicę od razu. Oryginalny chrom ma dużo grubszą górną listwę i jest lepiej spasowany. Ale i tak największa różnica jest jak taki samochód przejeżdża, oryginalny chrom dużo bardziej się błyszczy. Z daleka i na zdjęciu chrom z allegro może wyglądać całkiem całkiem: ale podchodzisz bliżej i jest ja tam i tak nie widze roznicy Pewnie dlatego, że nie masz chromów z allegro
michu93 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 skończcie ten temat z chromami, bo to jest rozmowa bez sensu. Nie każdego stac, żeby wydac 400zł na ori listwy a kupując zwykłe za 65zł otrzymujesz zbliżony efekt a o to głównie chodzi.. Sory za
Armi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 skończcie ten temat z chromami, bo to jest rozmowa bez sensu. Nie każdego stac, żeby wydac 400zł na ori listwy a kupując zwykłe za 65zł otrzymujesz zbliżony efekt a o to głównie chodzi.. Sory za No pewnie, nie każdego stać żeby kupić alufelgi za 1500zł a kupując kołpaki za 100zł otrzymujesz zbliżony efekt. Przecież o to głównie chodzi, prawda? Chodzi o to, że jak Cię nie stać to nie baw się w półśrodki bo audi to nie golf ani calibra. Seryjna a4 jest wystarczająco ładna i nie potrzebuje "taniego tuningu rodem z allegro".
michu93 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 to jest co innego. różnicę między kołpakami a alumami każdy widzi, a sam widzisz, że w tym przypadku nie każdy potrafi odróżnic. I nie wyskakuj mi tu z golfami czy calibrami gdzie chrom wisi na każdej częsci auta dookoła...
pablo_9 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Pany dajcie spokój, na temat chromów jest inny temat nie róbcie zamieszania u kolegi w temacie bo jak tu wejdzie, poczyta to się przestraszy :gwizdanie: i chromy oderwie
Armi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 to jest co innego. różnicę między kołpakami a alumami każdy widzi Uwierz mi, nie każdy Dobra ja już nic nie mówię.
BartekT81 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 tylne lampy chrom może byc. załóż białe kierunki boczne, bo tylko tyle ci pomarańczowego zostało a nie pasuje to do wizerunku auta. spasuj przedni zderzak, bo wygląda jakby była walona a ogólnie to ładne auto te felgi to jedne z najlepszych jeśli chodzi o 16" Nie wiem co masz do tylnych lamp bo ja uważam że są o niebo ładniejsze od tych w których jest biały klosz i bańka na bańce kolorowe jak w cyrku - mnie się podoba i to najważniejsze. Jeśli chodzi o przedni zderzak to faktycznie był puknięty przeze mnie ale nie jakoś bardzo i wygląda jak wygląda ale nie oszukujmy się "z kur.... dziewicy nie zrobisz". Co do kierunków to chyba faktycznie je wymienie.
michu93 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 poprostu mi się bardziej podobają lampki po II lifcie ale każdy ma swój gust. Co do zderzaka to sądzę, że bez problemu byś go poprawił.
BartekT81 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Dokładnie, a o gustach sie nie dyskutuje Na zabawy ze zderzakiem nie mam czasu. Może kiedyś jak będę sprzedawał autko to coś z tym zrobię a narazie niech jest jak jest.
Rekomendowane odpowiedzi