Msiekzoo Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam jestem z klubu omegi mam prośbę jeżeli ktoś ma rozeznanie jaką antene potrzeba do tej nawigacji . U mnie o bok jest warsztat koleś chce 100 za antenę . Jeżeli ktoś by mi wskazał jakiś model najlepiej z aukcji na allegro był bym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje
aju Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 każda jest ok, wystarczy żeby wtyczka pasowała do Twojej navi
NUTI Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Jeśli koleś chce 100zł to go pogięło http://allegro.pl/item682795093_antena_gps_smb_do_mfd_mcd_audi_dx_blaupunkt_f_v.html
domelq Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 otóż to, szukaj wtyczki a reszta będzie oki
magik-no1 Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 wpływ na ilość "widzianych" satelit bedzie mieć jedynie miejsce montażu najlepiej gdzieś przy szybie żeby antena "widziała" niebo
Msiekzoo Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 Na razie kupiłem te co mi kolega wyżej na aukcji polecił i kicha nie pasuje wtyczka a wcześnie nie sprawdzałem ale do nawi plus nie pasuje . Ciekawe czy mi wymienią jak mają inne wtyczki.
Rekomendowane odpowiedzi