MARCIN607 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam Może pochwalę się świeżym nabytkiem. Teraz mam B6 :> jak narazie normalne 131koni (96 kW) wyposarzenie + komputer, czyli: - skrzynia 6-cio biegowa tylko u nas nie ma gdzie 6-tki wbić - 2x elektryczne szybki- domykane z kluczyka :evil: - poduszki powietrzne plus kurtyny - felgi 16 niestety nie ogrinalne - klima dwustrefowa - tylko 2 głośniki ale to się szybko zmieni+ radyjko Sony(póżniej podam oznaczenie ale jest moją dumą-czarne podświetlane na czerwono) - tempomat ma, jeszcze nie zdążyłem go rozszyfrować :> - podłokietnik (przód i tył) - kontrola trakcji ABS+ESP - czujnik deszczu-ale nie wiem jeszcze jak działa i czy w ogóle jest Dobra jak coś jeszcze znajdę albo sobie przypomnę to dopiszę :gwizdanie: A oto ONA [/url] [/url] a co do planów-są skromne i narazie muszą czekać. ale plan jest na: - podwójny wydech jako pierwszy - s-line fotele-welur - s-line kierownica(i tu moje pytanie czy pasuje do B6 kiera z B7??) - felgi 17 już wzór upatrzony mam będą jednak 18'' - i lekka zciema szyb - kiedyś kiedyś rns-a - listwy dolne na drzwi s-line też będą jak tylko gdzieś znajdę plastików przy zderzakach nie będę malował przynajmniej narazie bo lubie zachaczyć o krawężnik od czasu do czasu :gwizdanie: chyba tyle. jak się podoba?
dudi75 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Fajna furka to teraz nie bedziesz chcial ze mna rozmawiac bo ja mam tylko stara B5 a ty to juz jestes teraz gosc :gwizdanie: . Kiedys wpadniesz na spota to ja oblukamy
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 ladny kolorek trzeba cos porezac i bedzie spoko
MARCIN607 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 pierwszy mod już mną-klubowe rakmi juz na autku Dzięki ja jestem mały szarak przy Twojej 4ce ;( a na spot już mam czym przyjechać, więc na kielce jak tylko coś się ruszy to jadę, ale u nas trzeba coś ruszyć Fajna furka to teraz nie bedziesz chcial ze mna rozmawiac bo ja mam tylko stara B5 a ty to juz jestes teraz gosc :gwizdanie: . Kiedys wpadniesz na spota to ja oblukamy ladny kolorek trzeba cos porezac i bedzie spoko plan jest i powoli powoli będę go realizował. teraz trzeba się trochę po zakupie odkuć
krawcu11 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 no ładna sztuka jeszcze cie chyba nie widzialem na miescie. musze sie przejechac obwodnica pulanek
miniSteel Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 eee to na obwodnicy coraz tłoczniej się robi od :> fajna furka niech służy jak najlepiej
MARCIN607 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 miniSteel jak narazie jestem zadowolony(wygodnie i szybko jest), tylko jeszcze ze spalaniem nie przestawiłem się z B5, ale już tu za razenie sie powoli zabieram eee to na obwodnicy coraz tłoczniej się robi od :> fajna furka niech służy jak najlepiej dzięki Krawcu, na naszej obwodniocy da się poszaleć-zapraszam na jazdę próbną-ja zobaczyłbym sobie Twoje cudo z chęcią no ładna sztuka jeszcze cie chyba nie widzialem na miescie. musze sie przejechac obwodnica pulanek
krawcu11 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 dzięki Krawcu, na naszej obwodniocy da się poszaleć-zapraszam na jazdę próbną-ja zobaczyłbym sobie Twoje cudo z chęcią spoko jak się tylko wywczasuje to zajadę obejrzeć bo na zdjęciach tonie to co w realu pozdrowienia
MARCIN607 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 zaczymany pierwsze mody(zderzak już jest od kolegi oliziado ) wymienię tylko spoiler dolny i zaczynamy poszukiwania wydechu.
krawcu11 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 To kiedy jesteś w domu może jeszcze zdążę zobaczyć ją w oryginale :-) może dzisiaj albo jutro
KOval81 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Hehehe - następny maniak wydechowy :>
MARCIN607 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 trochę się o osad na klapie martię ale dwórurka musi być a póżniej felgi takie jak u Ciebie tylko ciemne Hehehe - następny maniak wydechowy :>
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 zaczymany pierwsze mody(zderzak już jest od kolegi oliziado ) wymienię tylko spoiler dolny i zaczynamy poszukiwania wydechu. BIERZ !!!! bo inni kupia :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item729310294_audi_a4_02_2_5_tdi_tlumiki_wydech.html
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 zaczymany pierwsze mody(zderzak już jest od kolegi oliziado ) wymienię tylko spoiler dolny i zaczynamy poszukiwania wydechu. BIERZ !!!! bo inni kupia :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item729310294_audi_a4_02_2_5_tdi_tlumiki_wydech.html No niezła okazja :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Tylko troszkę trzeba rurki dospawać :> to raz, dwa - nie wiadomo, za ile pójdzie, trzy - +100pln za transport :> Z całym szacunkiem, żadna to okazja A młodością i pięknem też nie grzeszy :gwizdanie: hehe
MARCIN607 Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 zaczymany pierwsze mody(zderzak już jest od kolegi oliziado ) wymienię tylko spoiler dolny i zaczynamy poszukiwania wydechu. BIERZ !!!! bo inni kupia :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item729310294_audi_a4_02_2_5_tdi_tlumiki_wydech.html o dziękuję kolego. Koval a ile taki zderzak powinien kosztować? mniej wiecej?![br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 14:35_________________________________________________dzwoniłem do człowieka i nawet rozsądnie mówił ale mnie fundusz juz hamuje w tym miesiącu :wallbash: -zderzak musi trochę poleżec samotnie a już widziałem komplet na samochodzie.
KOval81 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Zderzak jak zderzak - ja pisałem o wydechu, który podesłano w linku Koszt samej dokładki to wydatek ok 100 - 150pln, czasem mniej jak się trafi. Ostatnio często widuję w tej cenie całe zderzaki, więc trzeba szukać.[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 22:45_________________________________________________Jeśli chodzi o cenę wydechu, to ok 500pln to standard a allegro - nie czaj się, tylko dzwoń po handlarzach, bo mają dużo szpargałów, których nie wystawiają nawet, a zalegają im po szopach
MARCIN607 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 co do wydechu musi trochę poczekać-do pażdziernika bo mam inne wydatki co mnie bardzo smuci bo już widziałem komplet na autku powiedział wstępnie 350 ale za 300 by się wyciągneło i człowiek z W-wy jest to transport bym za darmo miała ale cóż pierwsza myśl była żęby ich nie malować ale chcę w przyszłości założyć listwy S-line na drzwi a do tego dokładki muszą być pomalowane więc jak będę oddawał do lakiernika z drzwiami to i od razu pójdą dokładki. Przydałyby sie dokładki pod kolor
silver_leon Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 -czujnik deszczu-ale nie wiem jeszcze jak działa mARCIN - gdzie masz ten czujnik deszczu ? Umówmy sie kiedyś to podjade i lookne na niego bo to bardzo ciekawe zjawisko . Moze da sie to do mnie zaadopotwać - bede wiedział przynajmnie czego szukać na Alledrogo.
Rekomendowane odpowiedzi