olek_je Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Jako swiezy forumowicz prage sie podzielic z Wami moim szczesciem Kilka osób już widziało, Ci co nie widzieli prosze bardzo oto ono jak tylko bede mial wiecej to wrzuce pozdrawiam opisik 10xairbag skora przod podgrzewane kubelki xenony 18" felgi ori Audi robione przez BBS climatronic navi w Fis'ie chrom pakiet lodoweczka w schowku szyberdach fotochronowe lusterko wsteczne tempomat zawias sportowy pakiet switelko multitronic (jazda melexem to przyjemnosc ) chyba wszystko
truckmaniac Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Kolejne BFC lepiej wypasione od mojej Graty furki Jakie mody przewidujesz ?
olek_je Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Jakie mody przewidujesz ? Puki co zrobiłem remoncik skrzyni:) A mody, narazie chyba zostanie tak jak jest (po co psuc cos co jest za***iste )
truckmaniac Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 po co psuc cos co jest za***iste :decayed Tez tak na początku myślałem. heheheza***iste jest wrogiem bardziej zajebistego
KOval81 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 po co psuc cos co jest za***iste :decayed Tez tak na początku myślałem. heheheza***iste jest wrogiem bardziej zajebistego Dobrze gada - dać mu wódki :> Hmmm - czy aby na pewno10 poduszek?? Ja bym od razu wywalił fele i założył coś ładnego (z całym szacunkiem, bo to spory wydatek), bo te BBS kojarzą mi się od razu ze starymi "cygarami" - są zwyczajnie a fe Ogólnie bardzo fajna furka - niech się dobrze sprawuje.
olek_je Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 na pewno 10 a fele - kwestia gustu. mnie sie podobaja sa skrecane i naprawde dobrej jakosci
kaj82 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 A mógłbyś wymienić te 10 poduch, nie to żebym ci nie wierzył ale zastanawiam się gdzie one mogą być
olek_je Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 2 x przód 2x kurtyna przod 2x przod fotele 2x kurtyna tyl 2 x kanapa tyl
HiRide Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 2 x przód 2x kurtyna przod 2x przod fotele 2x kurtyna tyl 2 x kanapa tyl kurtyna kolego jest jedna na cala lewa strone auta i jedna na cala prawa strone auta
KENOiX Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Gratki furki! Ładniusia a prędzej czy później i tak zaczniesz ją rezać jeśli trafiłeś na to forum to jest to nieuniknione
Rekomendowane odpowiedzi