Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

AJM 2000r, na liczniku 177.000tyś :polew: w rzeczywistości licze na 250-350tyś (wnetrze oceniam na 4-4+) a co mnie w tym twierdzeniu przekonuje jestem jego 4 właścicielem (pierwszym był Hiszpan :shocked: - auto z Hiszpanii trafiło w 2008roku do Polski - komis, stary dziadek z Torunia no i ja teraz)

Jednak oleju nie bierze, nic nie dolewam, nie psuje sie toteż nie narzekam a silniczek gwizda :naughty:

Opublikowano

96r. 412000km ale daje rade

Wreszcie jaks prawdziwy przebieg :> moja jest 96r i na ta chwile mam 315tys :rolleyes:

Opublikowano

96r. 412000km ale daje rade

Wreszcie jaks prawdziwy przebieg :> moja jest 96r i na ta chwile mam 315tys :rolleyes:

Nie no nie przesadzaj, są autka które mają w wieku 10 lat niecałe 200 tys, sam znam dwa takie autka (na jedno się napaliłem i czekam aż właściciel będzie sprzedawał)

Opublikowano

a ja mam Tico z 99r z przebiegiem 36 000 :kox:

Opublikowano

Moja z 97 kupiona jako 10 letni miała 248 tyś, teraz ma 274tyś zależy ile kto jeździ. Poprzednia miała 350tyś i bez problemu śmigała.

Opublikowano

Powoli zaczynam nie rozumieć jak ktoś powie Ze ma mały przebieg to znajdzie się kilkunastu którzy bedą twierdzić ze kręcony i takie tam ja swoje autko mam już 3 lata i jak kupowałem miała 50000 mil dolozylem kolejne 40000 mil i nie narzekam a w tym wszystkim najfajniesze to ze jestem 3 właścicielem a drugi to mój dobry znajomy a auto nigdy nie opuściło miasta w którym było kupione i na to wychodzi ze będę trzymał je kolejne kilka lat

Opublikowano

przebieg w roczniku 96r o wartosci 400tys mniej mnie przeraza niz z tego samego rocznika co ma 170tys :polew: to koszmar na alegro wszystkie taki maja :decayed:

Opublikowano

moja a4 z 1998 ma przejechane 267 tyś. i jeżdżę na pełnym syntetyku

Opublikowano

Na alegro wszystkie np. 2002 r B6 A4 max 230 tyś a średnio każda ma 170-180 tyś , a np B7 rok 2007 maja 160 tyś , a po paru latach wrócą z powrotem na alegro w cudowny sposób z takim samym przebiegiem. ale temat przebiegów w Polsce to temat rzeka :polew:

Opublikowano

U mnie w audi A4 B6 1.9TDI 131PS jest przejechane 174tkm ale wydaje mi się że ma nabitych więcej :decayed:

Opublikowano

moja 1998r,jestem jej 3włascicielem(pierwszym w kraju-sam sprowadzałem) na liczniku 195tyś w co wierze po stanie auta.Co ciekawe w rodzinie mam rawke 1994r-drugi własciciel :naughty: też sprowadzona przez ze mnie,teraz 205 tyś i w ciągu 3 lat użytkowania przejechała tylko 18tyś km

Opublikowano

moja 1998r,jestem jej 3włascicielem(pierwszym w kraju-sam sprowadzałem) na liczniku 195tyś w co wierze po stanie auta.Co ciekawe w rodzinie mam rawke 1994r-drugi własciciel :naughty: też sprowadzona przez ze mnie,teraz 205 tyś i w ciągu 3 lat użytkowania przejechała tylko 18tyś km

Moja z tego samego rocznika ma 206 tyś realnego przebiegu.

Opublikowano

Słuchajcie, ciekawe dlaczego oszuści dokonujący przekrętki na przejechanych licznikach często wpisują właśnie 160 tysi, i to w różnych rocznikach:-) Upodobali sobie to. Może to jakaś psychologiczna bariera, że poniżej 160 to ok, powyżej be?

Opublikowano

Ma wejść w życie ustawa o karalności zmniejszania ilości kilometrów licznikowych samochodów używanych,może to się wreszcie skończy :mysli:

Opublikowano

trochę to potrwa ale w końcu coś się ruszyło w tym temacie

Opublikowano

u mnie 97roczki na blacie mam teraz 240tys ostatni papier z niemiec - przeglad jakis tam miala w 2006 - 160 tys , wiec mysle ze przebieg realny na dzien dzisiejszy :)

Opublikowano

U mnie 171 tyś km z tego ja zrobiłem przez 3 lata 47 tyś. Silnik od 40 tyś km pracuje z powiększoną o 50% mocą i jak narazie jeździ bezawaryjnie.

Opublikowano

to teraz ja wyskocze ze swoim duzym :wink4: przebiegiem

auto nie ma 4kołek na masce ale pochodzi z jednej grupy :> czyli vw ...rok 2003 (krajowy) na balcie 140tys od 130 z korekta programu :rolleyes:

....chce ktos kupic? :) bo czegos 4x4 szukam