jawosz Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Czy istnieje możliwość dokrecenia , badz docisnięcia gałki zmiany biegów? Denerwuje mnie bo ma mały luz i się obraca w zakresie 20-30 stopni i wpada czasem w drgania jak nie trzymam na niej reki
fantastic Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 jak wyciągniesz ramkę z mieszkiem do góry to powinno być widać opaskę zaciskową - sprawdz czy ją masz, może dlatego jest luźna
jawosz Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 rozumiem ze zdjęcie mieszka nie stanowi jakiegos problemu? tam jest plastik a ja nie chciałbym moimi zgrabiałymi łapskami czegoś połamac
fantastic Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 rozumiem ze zdjęcie mieszka nie stanowi jakiegos problemu? tam jest plastik a ja nie chciałbym moimi zgrabiałymi łapskami czegoś połamac zaraz wrzucę fotki otwórz popielniczkę, wyciągnij ją w miejscu gdzie kończą sie strzałki masz mocowania. wystarczy podważyć lekko najpierw przód, potem tył mieszka i wszystko powino ładnie do góry wyskoczyć ja mam takie cuś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi