Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wczasy z last minute za groszę Polska i Świat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachęcam na wyjazdy zagranice w tym roku ponieważ wielkie biura podroży mocno obniżają ofertę swoich wyjazdów .Zachcemy do negocjacji cen i czytania warunków umowy .

Najlepiej latać z dnia na dzień np last to Egiptu Hotel Hilton na 24 lipca 7 dni w ALL z wszystkimi oplątami za 1450zł .Ja lecę do Turcji side lub maramaris w wrześniu zapraszam klubowiczów .Hotel **** za 1300zl na 7 dni tam już jest tanio i hotel 300 metrów od centrum w ALL.

W Polsce ceny poszły tez na dól ostatnio wpadł mi ośrodek nad morzem koło Mielna za 45zł w lipcu i sierpniu z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie i Łazienki w pokojach i są miejsca oj dużo miejsc ,cena atrakcyjna. Lub weekend w Szwecji z transportem jedzeniem itd za 99zl

Opublikowano

Ja się czaję na wyjazd do Turcji w przyszłym tygodniu :cool1: . Z dziewczyną szukaliśmy po Last Minute i w ITAKA jest 24 lipca za 1300 pln na 8 dni. :beach:

Tylko czy będzie w przyszłym tygodniu ?? :mysli: Ale jak nie Turcja to coś innego :good:

Może ktoś poleci jakieś dobre 100% biuro podróży bo ostatnio wiele niedobrego się dzieje :thumbdown:

Opublikowano

Ja lecę do Turcji side lub maramaris w wrześniu zapraszam klubowiczów .Hotel **** za 1300zl na 7 dni tam już jest tanio i hotel 300 metrów od centrum w ALL.

jakis namiar na ten wyjazd we wrzesniu [jakie biuro podrozy ?] .. tez szukam czegos na wrzesien....

Opublikowano

Ja bardzo polecam ITAKĘ. Świetne biuro podróży :good: :good: Byłem z nimi w Egipcie w czerwcu. Hotel 4,5 * za 1299 PLN/ 8dni . Wylot z kilku miejsc w Polsce. Na miejscu wyżywienie All Inclusive, super oferta atrakcji, pogoda na 5+, obsługa również. Jak wczasy to tylko ITAKA. Można jeszcze szukać ofert w TUI I NECKERMANN, ale tam ceny są sporo wyższe.

Opublikowano
  • Autor

Polecam Itake , wezyr i Gtti travel jesli chodzi o turcje i żadne biura ine podrózy [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 15:02_________________________________________________http://www.easygo.pl/ to jest wg mnie fajna stronka bo pokazuje kto jest oragnizatorem wyjazdu

Opublikowano

a to dziwne z tą ITAKĄ bo ogólnie biuro ma niezbyt dobre opinie, czytałem trochę na forach i ludzie odradzają ...

moja siostra cioteczna miała wykupione wakacje w Itace i Itaka odwołała wycieczke wogle ją o tym nie informując,naszczęscie ona 2 dni przed terminem w internecie sprawdziła, że nie ma tej wycieczki, pojechała do biura oczywiście oddali kase ale żadnego telefonu wcześniej, przepraszam czy tez oferty czegoś w zamian ...

Opublikowano

jak większość wie, ostatnio upadlość ogłosił kopernik... podobno wysyłając 1200 osób do egiptu i turcji wiedzieli o tym ze biuro jest na dnie...a jednak wysłali.... mówiono że szykują się kolejne upadłości większych biur podróży wiec trzeba się mieć na baczności :cool1:

turcja fajna sprawa... jeśli turcja nie wypali to polecam tunezje..co prawda jeszcze nie byłem :decayed: ale się przymierzam :good: , jeśli ktos jest czasowy..to najlepiej spakować się i jechać z dnia na dzień...wtedy można wycieczkę wykupić za dobrą kasę...byle tylko biuro nie poszło na dno, bo wtedy przygody gwarantowane :gwizdanie:

Opublikowano

Ja szukam coś w okolicach 20 sierpnia na Wyspy Kanaryjskie ale jak narazie brak ofert Last Minute :(

a za normalne oferty to trzeba liczyć 3500-4000.

Jeśli chodzi o Itake to w tamtym roku byłem z nimi w Egipcie i było wszystko O.K ale jeśli chodzi o Kanary to

słyszałem od kilku osób że Itaka w Hotelach ma do dyspozycji pokoje 2 i 3 kategori bez balkonów z widokiem na ulice albo podwórka lub w sutenerach, dlatego nie biore pod uwage Itaki jeśli chodzi o Kanary.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W piątek 07.08 wróciłem z Egiptu. Byłem w Hurgadzie, organizatorem był EXIM tours i jestem bardzo zadowolony. Oferta Last Minute, all inclusive,

hotel Palma de Mirette, zero kolejek po posiłki, czysto, miła obsługa, ogólnie polecam. Jak będziecie w Egipcie to spróbujcie nurkowania :good: :good:

• 2 lata później...
Opublikowano
Ja szukam coś w okolicach 20 sierpnia na Wyspy Kanaryjskie ale jak narazie brak ofert Last Minute :(

Jeśli chodzi o Itake to w tamtym roku byłem z nimi w Egipcie i było wszystko O.K ale jeśli chodzi o Kanary to

słyszałem od kilku osób że Itaka w Hotelach ma do dyspozycji pokoje 2 i 3 kategori bez balkonów z widokiem na ulice albo podwórka lub w sutenerach, dlatego nie biore pod uwage Itaki jeśli chodzi o Kanary.

witaj :hi:

ja z zona i 2 letnim dzieckiem tez myslimy o wrzesniu o Wyspach Kanaryjskich - temat swietny ale ciezko zeby cos teraz wyłowić :wink:

myslalem wlasnie o Itace... ale teraz dales mi do myslenia :whistling:

Opublikowano

Ja polecam Itaka, bylem z tego biura w Grecji z all, wszystko OK, podroz poslubna udana:wink:

Opublikowano

ja z zona i 2 letnim dzieckiem tez myslimy o wrzesniu o Wyspach Kanaryjskich - temat swietny ale ciezko zeby cos teraz wyłowić :wink:

nie wiem czy zauważyłeś ale odpowiedziałes na post,niemal że z przed 3 lat:whistling:

ogólnie polecam również Itakę. byłem z nimi w zeszłe wakacje w Turcji,było ok.

Opublikowano

nie wiem czy zauważyłeś ale odpowiedziałes na post,niemal że z przed 3 lat:whistling:

ogólnie polecam również Itakę. byłem z nimi w zeszłe wakacje w Turcji,było ok.

wiem, wiem chciałem odświeżyć troszke temat :naughty:

Opublikowano
:wink: wakacje za pasem to pewnie temat się ożywi