krzysieeek7 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 witam!mam taki problem z z pradem w gniezdzie zapalniczki a mianowicie jest taki zonk gdyz zapalam swiatla pozycje lub mijana to prad w zapalnicze ucieka.chodzi mi glownie o nawigacje gdy swiatla wylaczone to prad w zapalniczce jest a gdy wlaczone to pradu niema bezpieczniki sprawdzone so wszystkie.co moze byc????
krzysieeek7 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 nie wiem wlasnie ale inne oswietlenie typu schowek i wewnatrz normalnie dziala radio tez normalnie gra [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 20:52_________________________________________________tyle ze prad niedociera do zapalniczki
Skrzypek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 nie wiem wlasnie ale inne oswietlenie typu schowek i wewnatrz normalnie dziala radio tez normalnie gra przy włączonych światłach???
Skrzypek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 hmmm ciekawe czy to się stało nagle?? najprościej podłączyć VAG_a
krzysieeek7 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 no kupiel auto z 6 m-cy temu zapakniczki nieuzywalem to mi niebyla poyrzebna teraz mam navi i zonk niemam gdzie podlaczyc.bede musial podlaczyc go pod vag_a powinno wykazac,zauwazylem to troche wczesniej jak podpinalem osiwetlenie w srodku pod zapalniczke ta sama sytuacja przy wlaczonych swiatlach nonki sie niepalily a bez swiatel wszystko normalnie.a moze byc ze slabe napiecie do chodzi do gniazda zapalniczki???
wojtus736 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Masz zamieniony kabel od podswietlania z masą i po włączeniu świateł włącza się podświetlenie i w miejscu gdzie ma być masa pojawia sie +12 V i różnica potencjałów wynosi 0 co uniemożliwia przepływ prądu
krzysieeek7 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 to mam rozumiec ze chodzi o te kabelki co so z tylu zapalniczki ze sa zamienione tak???
wojtus736 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Najprawdopodobniej ponieważ jest ich 3 i ktoś mógł je pomylić jeśli coś robił
krzysieeek7 Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 no tak sa 3, dzieki za podpowiedz jutro zerkne i zobacze co i jak[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 21:40_________________________________________________tak problem byl z podlaczonymi kabelkami do zapalniczki masa prad i podswietlenie ale doszedlem i wszystko ok!dzieki za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi