jawosz Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Mam Chorusa i nie chce zmieniać radia - zeby nie kusilo idiotów wybijajacych szyby. Jednak samo radio to troche mało - chciałbym czasem posłuchac jakies swojej ulubionej muzyki. Co sadzicie o tym sprzęciku ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=689908107 Chyba ze macie jakieś inne propozycje?
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 spytaj sie czy bedzie wspoldzialac... fajna rzecz zamiast zmieniarki ....moj kolega ma cos takiego
jawosz Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 jest wymieniony chorus w radiach współpracujących a czy ktos z klubowiczow ma takie cus ?
przemciotorun Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 w b6 jest radio chorus 2 i ta zmieniarka bez problemu chodzi z tym radiem, natomiast chorus byl w b5 i z tymi radiami nie ma mozliwosci podlaczenia zmieniarki, co do zmieniarki to trzeba sie dokladnie dowiedziec bo niektore maj opcje przewijania utworow, bluetooth, itp, a niektore nie, jest na forum watek o tych zmieniarkach mp3, ja sam mam taka zmieniarke jak w linku + chorus2 i wszystko gra juz grubo ponad rok bez wiekszych problemow
Rekomendowane odpowiedzi