Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moje A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajniutka...sliczne fele, a te swiatla?? ciekawe. skad takie wziales?

Opublikowano
  • Autor
fajniutka...sliczne fele, a te swiatla?? ciekawe. skad takie wziales?

Fele 17" Mak Rave hyper silver

Swiatła kupiłem w niemczech, a są one z firmy Depo niestety.

Widziałem, że są już one dostępne na allegro

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105964637

i nawet nie są już takie drogie :smile:

Opublikowano

no nieglupie....masz jakies inne fotki, na ktorych lepiej widac tyl z tymi lampami?? moze sprzedam swoje po 2 lifcie

Opublikowano
moze sprzedam swoje po 2 lifcie

Jakby co to pamiętaj o mnie :P I dobrej cenie :)

QBAba, Ładne autko :) Ten chrom na lusterka i wokół szyb jest ten allegrowy czy oryginał ? Bo jeśli allegrowy i trzyma się dłuższy czas to chyba też sie skuszę ;) Chociaż lusterka wolałbym in-pro ;)

Opublikowano

Traviz, a nie podobaja Ci sie te co maQBAba, sympatyczne calkiem, ale chcialbym je widziec na zywo

Opublikowano

Murzyn, podobają się, tylko z moich doświadczeń z takimi lampami wynika, że lepiej zostać przy serii ;) Wyobraź sobie, że ktoś uszkodzi Ci jeden klosz - musisz kupić drugie dwa nowe, bo na sztuki nie dostaniesz...

No masz, i tym sposobem pewnie będę musiał szukać dalej lamp po 2 lifcie, bo Ty już swoich nie sprzedasz :P

Opublikowano

Ale z tym napisem a4 ze go tak nisko dziwnie przykleiles trzeba bylo wywalic go od razu, a tak furka spoko ladnie srodeczek wykonczyles chromy wstawiane orginal tak?? ktory rok autka??

Opublikowano

Krzychu88, bo po liftingu tak niby przyklejają ;)

Opublikowano
Ale z tym napisem a4 ze go tak nisko dziwnie przykleiles trzeba bylo wywalic go od razu, a tak furka spoko ladnie srodeczek wykonczyles chromy wstawiane orginal tak?? ktory rok autka??

Po faceliftingu znaczki były tak właśnie naklejane :wink:

Opublikowano

I to najbardzie właśnie mi się niepodoba , reszta fajna ten chromik na klapie i tą lotke bym usunął , reszta mi się podoba

P.S. Jak możesz prześlij mi na maila [email protected] zdjęcia w dużej rozdzielczości tej konsoli z nawigacją i przeniesionym klimatronikiem i jak możesz daj znać kto ci to robił , bo tak z daleka to dość ładnie to wygląda.

Opublikowano

I to najbardzie właśnie mi się niepodoba , reszta fajna ten chromik na klapie i tą lotke bym usunął , reszta mi się podoba

P.S. Jak możesz prześlij mi na maila [email protected] zdjęcia w dużej rozdzielczości tej konsoli z nawigacją i przeniesionym klimatronikiem i jak możesz daj znać kto ci to robił , bo tak z daleka to dość ładnie to wygląda.

bratpit, http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?p=12939#12939 ;)

Opublikowano
kto ci to robił , bo tak z daleka to dość ładnie to wygląda.

bratpit, http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?p=12939#12939 ;)

Dzięki serdeczne no i juz widać zę forum sie rozrasta bo człowiek niejest wszystkiego wstanie przeczytać :oops:

Opublikowano

Ladnia niunia. :lol: Traviz jutro sprawdze w hurtowni czy takie lampy mozna dostac na sztuki, ale jest duza szansa.I moze nawet w lepszej cenie niz na allegro:) Moze sam o takich pomysle....hmmmmm

Opublikowano

zadbane autko, fajny kolor ;) , brakuje jeszcze kierownicy 3 ramiennej , ten chrom na klapie mi nie leży troche , znaczki wywal, i bezwzglednie WYWAL WUNDERBAUMA bo to jak byś miał tego psa co merda głową !! lampki ładne i z przodu i z tyłu , fele prawie jak moje :) ogólnie to podoba mi sie

Opublikowano

super autko! Bardzo mi się podoba.

Opublikowano
  • Autor

Spoilerek niestety już był założony przez poprzedniego właściciela-chciałem go wywalić ale niestety są otwory na śruby i dużo kleju pod nim

Chromy dookoła szyb były fabrycznie

Navi zakładałem sam

Chrom na klapie mi się podoba, ale niestety zaczął się po zimie psuć i trzeba coś będzie z tym zrobić :smile:

Znaczek A4 moim zdaniem wygląda dużo ładniej w tym miejscu, a 1,9TDI zostało wywalone

A nad tym wunder baumem to się nigdy nie zastanawiałem :mrgreen: chociaż ładnie sobie pachnie :razz:

pozdrawiam :cool:

Opublikowano

Spoilerek nie wyglada najgorzej mi sie ten napis nie podoba ale to twoje autko i robisz wedlug wlasnego stylu i upodobania :mrgreen: ale ogolnie autko super bardzo ladne

Opublikowano
Murzyn napisał/a:

moze sprzedam swoje po 2 lifcie

Jakby co to pamiętaj o mnie I dobrej cenie

Ja rowniez bym wzial :mrgreen: Autko extra, felgi troche dziwne :shock: :mrgreen: A no i juz pisalem w zadnej A4 mi sie ta lotka nie podoba poprostu beeee. Ale to moje zdanie.