Gość Murzyn Opublikowano 6 Czerwca 2006 Opublikowano 6 Czerwca 2006 widzialem te lampy w sklepie :roll: moglbym sie rozpisac, ale krotko: propozycja sprzedania moich jest nieaktualna :twisted:
wojtas-audi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Opublikowano 6 Czerwca 2006 moglbym sie rozpisac, ale krotko: propozycja sprzedania moich jest nieaktualna Czyli nie podobaja Ci sie tamte :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 6 Czerwca 2006 Opublikowano 6 Czerwca 2006 nie sa zle, jakbym mial 95, to bez zastanowienia, po 1 lifcie kwestia przemyslenia, ale moje po 2 sa najladniejsze
wojtas-audi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Opublikowano 6 Czerwca 2006 nie sa zle, jakbym mial 95, to bez zastanowienia, po 1 lifcie kwestia przemyslenia, ale moje po 2 sa najladniejsze No zgadzam sie z Toba w 10000 % , jakbym mial po 1 lifcie to wzialbym te cleary. A jak wybierac miedzy clearami a po 2 lifcie to bez watpienia 2 lift !! Dobra decyzja :razz:
QBAba Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2006 wojtas-audi mi się też on nie podoba ale jeśli mam wydać 450zł na spawanie i lakierowanie klapy to wolę,żeby sobie został :razz:
wojtas-audi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 wojtas-audi mi się też on nie podoba ale jeśli mam wydać 450zł na spawanie i lakierowanie klapy to wolę,żeby sobie został _________________ No wlasnie jak oni ten spojler zakladali na sruby ?? :mrgreen: To fakt, tez bym sie meczyl, ale w niedalekiej przyszlosci masz zamiar sciagnac ?? :twisted:
QBAba Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2006 No wlasnie jak oni ten spojler zakladali na sruby ?? :mrgreen: To fakt, tez bym sie meczyl, ale w niedalekiej przyszlosci masz zamiar sciagnac ?? :twisted: Chciałem, próbowałem, nie wyszło więc narazie sobie odpuszczam - może jak będę miał więcej luźnej kasy to się nad tym zastanowie
QBAba Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dziękuje za wszystkie opinie i ciesze się,zże się podoba nawet jestem troszke zaskoczony :mrgreen: pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi