Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

01.08.2009 - bojkot Orlenu, Mobilizacja Polaków!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

najbardziej wkurzajace jest to ze co bysmy nie zrobili to i tak cwaniaczki z orlenu pewnie siedza i sie smieja bo wiedza ze i tak nie odczuja zadnej straty przez ten dzien...

Zgadzam się z tym ale chyba nie rozumiecie idei tej całej akcji...

Potraktujcie ją jako początek, taki pierwszy zlot klubowy...chodzi o to, żeby ludzie się zebrali i byli gotowi w dużej liczbie do nastepnych tego typu akcji :wink4:

Opublikowano

U mnie odczują bo zatankowałem u prywaciarza.... :decayed:

żeby Twoj silnik tego nie odczuł :kwasny:

najbardziej wkurzajace jest to ze co bysmy nie zrobili to i tak cwaniaczki z orlenu pewnie siedza i sie smieja bo wiedza ze i tak nie odczuja zadnej straty przez ten dzien...

Zgadzam się z tym ale chyba nie rozumiecie idei tej całej akcji...

Potraktujcie ją jako początek, taki pierwszy zlot klubowy...chodzi o to, żeby ludzie się zebrali i byli gotowi w dużej liczbie do nastepnych tego typu akcji :wink4:

powszechna mobilizacja. Jak z Powstaniem Warszawskim - ogólna klęska ale potem będa o nas mowić. :gwizdanie:

Opublikowano

A ja po prostu nie tankuje u nich nigdy.

Opublikowano

Wczoraj w radiu o tym mówili i mówili również, że w jakieś gazecie dziś o tym będzie artykuł.

Opublikowano

W wielu gazetach o tym dziś pisali, mówili w TV i radio... Rzecznicy ORLENU ubolewają nad tym dlaczego są bojkotowani tłumacząc się kursem walut, itp... :wink4:

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6883009,Internauci_nawoluja___dzis_nie_tankuj_w_Orlenie.html

Takich i wiele podobnych artykułów jest dostępna w necie...

Opublikowano

A u mnie w miescie na jednej z dwoch stacji ORLENu pracownicy sami zrobili sobie bojkot bo jak na zlosc z 5 dystrybutorow 3 mialy naklejona karke AWARIA :D

Pozdrawiam... I robmy cos w sprawie cen paliw, robi sie glosniej w sieci i w mediach na ten temat, moze cos sie ruszy. Pamietam jak w styczniu i lutym tankowalem ponad 1zl taniej... ehhhh , jezdzilo sie prawie jak na gazie.

Opublikowano

ja też, a propos, jakoś nie widziałem w mediach opowieści o krachu orlenu spowodowanego bojkotem... Polacy już się nie nadają do pospolitych ruszeń... nie te czasy , nawet mimo posiadania takich środków przekazu i komunikacji...

Opublikowano

ja też, a propos, jakoś nie widziałem w mediach opowieści o krachu orlenu spowodowanego bojkotem... Polacy już się nie nadają do pospolitych ruszeń... nie te czasy , nawet mimo posiadania takich środków przekazu i komunikacji...

a co - myslisz, ze Orlen przyzna sie do strat???