Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

01.08.2009 - bojkot Orlenu, Mobilizacja Polaków!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
01.08.2009 - bojkot Orlenu, Mobilizacja Polaków!

Ludzie, zróbmy coś w końcu! Nie dajmy siê tym złodziejom! To my, czyli klienci mamy tu najwięcej do powiedzenia! Bojkot Orlenu 01.08.2009 - wspaniała akcja, tylko musi się to rozejść po Internecie jak najdalej. Jeśli się uda chociaż w połowie, straty Orlenu spowodowane tą akcją bêdą wysokie. Zobaczą, że z klientami nie ma żartów, bo jeśli zobaczą naszą mobilizację, zaczną się z nami liczyć!

Podobna akcja - "W Anglii zrobiono bojkot na BP,poproszono aby przez jeden dzień ,nie tankować na stacjach BP w całym kraju i faktycznie BP milionowe straty a ceny paliw automatycznie spadły w dół.Do tego jednak trzeba pospolitego ruszenia.Zróbmy bojkot na PKN ORLEN i po kłopocie".

Ciekawa akcja. Jeżeli jesteście w stanie nie tankować na stacjach orlenu w dniu 01.08.2009 to możemy wywalczyć niższe ceny paliw. Orlen dyktuje ceny w PL. Inne stacje celowo utrzymują wyższe ceny ponieważ orlen ustala je po swojemu, to tak w telegraficznym skrócie.

dołączamy się ? :decayed:

Opublikowano

No ja jak najbardziej! :) Myślę, że warto spróbować! Nic Nas to nie będzie kosztować a może jest szansa na powodzenie! :good:

Opublikowano

Wybieram sie do kraju w połowie sierpnia, więc jak najbardzie 01.08 na Orlenie nie zatankuję ;)

Opublikowano

nigdy nie tankuje na orlenie wiec cały czas biore udiał w akcji :D

ale co to ma za znaczenie jakorlen i lotos to jedyni dystrybutorzy paliwa w kraju. juz byla na ten temat dyskusja, tankujac gdzie indziej i tak kupujemy paliwo jednej z tych dwoch firm... a przeciez sie nie przesiade na rower zeby zrobic na zlosc rafinerii :kox:

Opublikowano
  • Autor

kwestia zmasowanego bojkotu konkretnie tego dnia... :good:

Opublikowano

hehe. trzeba zrobić bojkot w takim razie wszystkich firm oprocz Lukoila - bo tylko oni biorą z Rassiji paliwo :gwizdanie: reszta to ORLEN.

Opublikowano

W takim razie 1.08 i ja nie zatankuję :wink4:

Opublikowano

ja na orlenie też nie tankuje :tongue4:, ostatnio slyszałem ze tak na prawdę ceny paliw zalezą od orlenu... tzn wszystkie inne stacje reagują na posunięcie orlenu, i nikt sie przed szereg nie wychyla ze zniżnkami i wszyscy patrzą na orlen.... jeśli orlen obniża cene paliwka...która ponoć w tym tygodniu miała spaść o ...do 20groszy to zaraz za nią robią to pozostałe stacje..

z tego co pamiętam w tamtym roku miała być podobna akcja, ale jak widac niewiele ona dała, sa wakacje więc ceny idą w góre, po wakacjach oczywiscie sie ustabilizują oczywiscie i tak na za wysokim poziomie :thumbdown:

Opublikowano

Przyłączę się - a co! :tongue4: Pojadę 1 sierpnia tradycyjnie na mój kochany Lotos-ik :cool1:

Tylko kurcze, żeby tak jakieś chociaż 50% klientów Orlenu zrezygnowało z ich usług w tym dniu to byłoby dobrze :wink4: ..choć i te 50% to według mnie bardzo optymistyczne prognozy :przebiegly:

Opublikowano

ja oczywiście dołączam się do akcji :hi:

Opublikowano

UWAGA!!! NIECH KAŻDY POSTARA SIE WŚRÓD ZNAJOMYCH WSPOMNIEĆ O TEJ "AKCJI", BO JEŻELI TO MA ZADZIAŁAĆ TO ZNACZNA ILOŚĆ KLIENTÓW MUSI WZIĄĆ W TYM UDZIAŁ, W PRZECIWNYM RAZIE ORLEN NAWET NIE ZAUWAŻY ŻADNYCH STRAT!!! :decayed: Ten tekst Poźka wkleiłem na imageshack.us : http://img12.imageshack.us/img12/9592/orlene.jpg . Możecie tego linka wśród znajomych rozesłać. Im będzie nas więcej, tym lepiej. Do 1.08 ustawcie linki w opisach gg. :wink4:

Opublikowano

też się przyłączam :good:

Opublikowano

Ostatnio prawie rok temu tankowałem u złodziei i szybko nie zatankuję... :sick3:

Opublikowano

Jeśli taka akcja ma przynieść rezultat w postaci niższych cen paliw to się dołączam. Ale moim zdaniem jeden dzień nie przyniesie im znacznych strat... Jeśli ORLEN miałby ponieść straty to 2.08 zróbmy jeszcze bojkot na : hot-dogi :tongue4:

Opublikowano

Ja również nie tankuję w ogóle na orlenie. Przeważnie na Statoil ew. Shell jak trafię na stację z Racing'iem, bo u mnie w mieście nie mają.

Opublikowano

ja też , ja też, ja też .............. nie pamiętam kiedy ostatnio zatankowałem na Orlenie :decayed:

I LOVE NESTE :)

Opublikowano

Czytalem juz to na wp.pl ale czy jedne dzien cos zmieni nie szadze ;)

Opublikowano

Czytalem juz to na wp.pl ale czy jedne dzien cos zmieni nie szadze ;)

Takie gadanie. A czy jak jedna osoba nie da w łapę to cos zmieni?

Przestańmy rozumować w ten sposób i zacznijmy zmiany od siebie. Do tego dorzućmy myślenie długookresowe, nie bazujmy tylko na doraźnych korzyściach, a profity przyjdą same.

Opublikowano

ja też , ja też, ja też .............. nie pamiętam kiedy ostatnio zatankowałem na Orlenie :decayed:

ja też nie tankuje na orlenie , ale co do neste to jak byś był na śląsku to nie tankuj na neste w zabrzu , ja zatankowałem raz i o raz za dużo , czegoś takiego w aucie jeszcze nie miałem wlanego , cud że mi szlak nie trafił auta :wallbash:

a co do linka to zaraz se wrzuce na opis na gg :wink4:

Opublikowano

Ja to samo.Only Neste :good: