Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nocleg Władysławowo -kwatery ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

szukam jakiejs kwatery na nocleg w terminie 29.07.09-5.08.09 pokój 2-osobowy z jednym łózkiem i łazienka w pokoju

cena do dogadania

Jeśli miałby ktos cos do zaoferowania to piszcie odrazu napewno skorzystam

pozdrawiam Tobi_one

Opublikowano

Dzwoń do Jarka 600-961-666

Mój stary znajomy z klubu turbokillers.com

Posiada nieduży, bardzo sympatyczny ośrodek we Władysławowie zaraz nad morzem

Jak sie powołasz na klub turbokillers.com to może nawet jakąś fajna zniżkę dostaniesz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzwoń do Jarka 600-961-666

Mój stary znajomy z klubu turbokillers.com

Posiada nieduży, bardzo sympatyczny ośrodek we Władysławowie zaraz nad morzem

Jak sie powołasz na klub turbokillers.com to może nawet jakąś fajna zniżkę dostaniesz :naughty:

no niestety brak miejsc :confused4:

Opublikowano

witam

szukam jakiejs kwatery na nocleg w terminie 29.07.09-5.08.09 pokój 2-osobowy z jednym łózkiem i łazienka w pokoju

cena do dogadania

pozdrawiam Tobi_one

Poszukaj na http://www.wladek.pl/index.php

osobiście byłem tutaj i było zupełnie w porządku.

Opublikowano
  • Autor

witam

cena do dogadania

pozdrawiam Tobi_one

Poszukaj na http://www.wladek.pl/index.php

osobiście byłem tutaj i było zupełnie w porządku.

także zajęte szukałem juz w tym serwisie wladek.pl i przedzwonilem mase kwater wszystko pozajmowane :wallbash:

a może jest ktos tutaj na forum co moglby taka kwatere udostepnic we wladyslawowie lub okolicy oczywiscie zeby byl wolny pokoj 2-osobowy itd jak 1 poscie. ?

mój nr to 607160827

pozdrawiam Tobi_one

Opublikowano

może to wyda sie śmieszne ale kiedyś we Władysławowie spałem na plebanii czy jakimś domu katechetycznym przy jakimś kościele ( ceny były śmieszne )

może spróbuj uderzyć w ten sposób :chytry:

Opublikowano
  • Autor

może to wyda sie śmieszne ale kiedyś we Władysławowie spałem na plebanii czy jakimś domu katechetycznym przy jakimś kościele ( ceny były śmieszne )

może spróbuj uderzyć w ten sposób :chytry:

jak juz nie będe mial wyjscia to moze skorzystam, albo jak bedzie cieplo to zostaje nocka z Żonką na plaży :naughty:

Opublikowano

byłem tydzień temu w weekend, dzisiaj w nocy tez wróciłem z weekendu we Władku i szczerze mówiąc rodzina miała problem we wtorek znaleźć nocleg na ten tydzień (od soboty do następnego piątku). Może dalej od Władka, np w Chłapowie znajdziesz. W środku tygodnia jest zawsze większa szansa coś znależć wolnego w porównaniu do piątku czy soboty. Co do nocy na plaży to w weekend strasznie wiało :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

byłem tydzień temu w weekend, dzisiaj w nocy tez wróciłem z weekendu we Władku i szczerze mówiąc rodzina miała problem we wtorek znaleźć nocleg na ten tydzień (od soboty do następnego piątku). Może dalej od Władka, np w Chłapowie znajdziesz. W środku tygodnia jest zawsze większa szansa coś znależć wolnego w porównaniu do piątku czy soboty. Co do nocy na plaży to w weekend strasznie wiało :thumbdown:

dzięki za informacje :good:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 11:33_________________________________________________no ja dzisiaj w nocy wylatuje już :wink4:

mam nadzieje, że coś znajdziemy

Opublikowano

Ja jak byłem rok temu, to na miejscu mielismy 3 oferty noclegu(tyle ze w tygodniu - środa) mimo ze mieliśmy zaklepaną chatke, wiec myśle że powinieneś dać rade cos znalesć, tym bardziej ze to na jedną noc :naughty:

Opublikowano

dzięki za informacje :good:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 11:33_________________________________________________no ja dzisiaj w nocy wylatuje już :wink4:

mam nadzieje, że coś znajdziemy

zadzwon do Jasny Brzeg , ul . Żeromskiego 24, w necie znajdziesz nr , ja tam byłem tydzień ostatnio i bylo super. pozdr.
Opublikowano

Witam ja też szukam jakiegoś pokoju tylko od poniedziałku 03.08 do piątku 08.08 wiec jak kolega Tobi_one coś będzie wiedział jak już zajedzie do Władysławowa to moze popytac i dać znać 697727229 . Chętnie sie spotkam z kolegą i postawie mu browar za pomoc...

Opublikowano

Ja wylatuję w pt,nocleg zaklepany,od kilku lat w tym samym miejscu,już prawie jak rodzina... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no ja wróciłem chłopaki i bylo za***iście :> fajna miejscowka, niedaleko od plazy, centrum rozrywki we Władku hehe :P

Czarny koń i Tropikalna Wyspa rulllez heheeeee :tongue4::decayed:

Opublikowano

hehe no czarny koń i te sprawy ja lece w piątek w nocy do Władka :hi:

Opublikowano

Parkujcie samochody na parkingach strzeżonych lub podwórkach, bo kumplowi w ostatnia noc zwineęli Passata 2003r.

Opublikowano

U mnie znajdzie się coś wolnego dopiero po 19-stym sierpnia. Jakby co proszę o priv. Dla chłopaków z forum jakiś rabacik sie znajdzie.

Pozdro