Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zegary a'la A5 przy starcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ja mam inny pomysl zasilanie chwilowe mozna by bylo sciagnac z impulsu jaki idzie na rozrusznik (przewarznie auta odpalaja tylko chwilke) ze stacyjki czyli plus,podpiac go do zegarow i podswietlania ,zmniejszyc jesli potrzeba napiecie i powinno sie wychylic na czas odpalenia i powrucic na wolne obroty jak silnik zapali . podswietlanie tez powinno zgasnac.no to moj pomysl a teraz trzeba kogos kto powie czy jest to mozliwe ,w miare latwe i proste.pozdr :good:

na forum jest zainstalowane sprawdzanie pisowni - używajcie go !

jak podświetli na czerwono tzn że jest błąd.

Test zegarów ma robić po przekręceniu kluczyka na zapłon,a nie w momencie rozruchu

Opublikowano

Test zegarów ma robić po przekręceniu kluczyka na zapłon,a nie w momencie rozruchu

No właśnie. W przeciwnym razie zajechałbyś rozrusznik zanim wskazówki przejadą się po tarczach :tongue4:

Opublikowano

no to ile maja wskazówki jechać po blacie? rozrusznik działa dosłownie 2 sek no chyba ze kros ma trupa wiec powinno dojechać do końca.no ale skoro lipa to trudno może kros wymyśli cos lepszego.pozdr[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:23_________________________________________________A i jeszcze czy czsem wlaczajac w obieg urzadzenie trzecie vag nie wywali bledow??

Opublikowano

Mi np. odpala od razu bez zająknięcia po paru dniach stania tak więc wskazówki ledwo by się podniosły, straciły napięcie i od razu opadły :rolleyes:

Opublikowano

a moze ktos wie jakie jest potrzebne napiecie zeby sie podniosly do konca i czy jest takie same jak na podswietlaniu??

Opublikowano

Podanie napięca na wejśćie obrotomierza czy prędkościomierza niec nieda wskazówka ani drgnie trzeba tam podać sygnał o przebiegu prostokątnym o częstotliwośći około 300Hz wtedy wskazówka wychyli się maksymalnie.

• 1 rok później...
Opublikowano

Widzę, że temat umarł śmiercią naturalną ale mam dla was ciekawostkę ponieważ na forum golfa zrobili program który w swoich zaawansowanych opcjach ma też test zegarów podrzucę wam link może współpraca czymś zaowocuje http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=80&t=404527

Opublikowano

Widzę, że temat umarł śmiercią naturalną ale mam dla was ciekawostkę ponieważ na forum golfa zrobili program który w swoich zaawansowanych opcjach ma też test zegarów podrzucę wam link może współpraca czymś zaowocuje http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=80&t=404527

Całkiem ciekawe funkcje tam doszly... :)

Fajna sprawa :)

Ciekawe ile "zegarów" im poleciało zanim do tego doszli ... :)

Tak czy inaczej : :shocked::hi::notworthy:

Opublikowano

Da sie zrobic napewno taki efekt testu zegarów przy zaplonie. jesli w 80tce sie da, a wiem ze sie da bo widzialem tak zrobione zegary, to w nowszych tymbardziej sie da, przypuszczam ze trzeba by magika od programowania i poprostu przeprogramowac flsh w zegarach tak zeby wykonywa test po przekreceniu zaplonu.

Dokladnie taki efekt nazywa sie autokalibracja.