Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 czyli lipa zostalo mi kupic ipoda z duzym wyswietlaczem, pojemnoscia, funkcja telefonu i aparatem foto....hehe a tak wogole to maja takiego wypuscic po wakacjach
JurekTCS Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 A czy po zrobieniu tej kombinacji z tym kabelkiem też bedzie sie wyłącząło i trzeba będzie sie bawić z kodem :?:
Hugo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Opublikowano 15 Czerwca 2006 czyli lipa zostalo mi kupic ipoda z duzym wyswietlaczem, pojemnoscia, funkcja telefonu i aparatem foto....hehe a tak wogole to maja takiego wypuscic po wakacjach Jakbyś się namyślił na concerta II to mam takiego do sprzedania
Gość Murzyn Opublikowano 17 Czerwca 2006 Opublikowano 17 Czerwca 2006 czyli lipa zostalo mi kupic ipoda z duzym wyswietlaczem, pojemnoscia, funkcja telefonu i aparatem foto....hehe a tak wogole to maja takiego wypuscic po wakacjach Jakbyś się namyślił na concerta II to mam takiego do sprzedania fajnie by bylo, ale jak mi sie ma wylanczac co 1h to chyba zostane przy starym chorusku
Wihajster Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 ...powracajac do tematu, to i ja sie nad tym zastanawialem. Concert z A6 (2002r) do mojej niuni...po 1 pomiarach ramka jest identyczna... [ Dodano: 2006-06-06, 15:31 ] zmiana z taki Obrazek na taki Obrazek da sie ale musisz zainstalowac np.cos takiego http://www.allegro.pl/item110337305_audi_concert_chorus_can_bus_adapter_konwerter.html
adasn Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 ...powracajac do tematu, to i ja sie nad tym zastanawialem. Concert z A6 (2002r) do mojej niuni...po 1 pomiarach ramka jest identyczna... [ Dodano: 2006-06-06, 15:31 ] zmiana z taki Obrazek na taki Obrazek da sie ale musisz zainstalowac np.cos takiego http://www.allegro.pl/item110337305_audi_concert_chorus_can_bus_adapter_konwerter.html Calkiem niedawno to cwiczylem ;o) Najpierw podlutowalem sobie podswietlanie i bylo spoko ale wkurzalo mnie wylaczanie co godzine. Z miesiac temu kupilem ten emulator CAN'a od tej wlasnie firmy, chodzi jak zloto. I moge z czystym sumieniem polecic ta firme, solidna i skora do pomocy. Jakbys cos potrzrebowal daj znac.
Rekomendowane odpowiedzi