nex Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Panowie sprawa wygląda tak, że prawa lampa po podpięciu za schematu chodzi super, postojówka, hid i długie, natomiast z lewa lampą jest problem, postojówka i długie chodzą super ale hid cały czas mruga szybkim tempem. Nie jest to wina zarnika ani przetwornicy bo mam drugi komplet na zapas i podmieniałem na oba i to samo. Co to może być? bo już sam ręce rozkładam
seba1-2 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 sprawdź masę na tej drugiej wtyczce, a powiedz próbowałeś zamienić przetwornice może jedna z nich jest uwalona, ja tak miałem
nex Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 podmieniałem przetwornice i zarnik i nic [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 21:40_________________________________________________długie działają bez problemu, nie działa tylko mijania. Jutro zobacze ale najprawdopodobniej nie ma styku na kostce jeden pin wlasnie od mijania[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 22:09_________________________________________________Panowie sprawa wygląda tak, że prawa lampa po podpięciu za schematu chodzi super, postojówka, hid i długie, natomiast z lewa lampą jest problem, postojówka i długie chodzą super ale hid cały czas mruga szybkim tempem. Nie jest to wina zarnika ani przetwornicy bo mam drugi komplet na zapas i podmieniałem na oba i to samo. Co to może być? bo już sam ręce rozkładam
Wąski Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Sprawdź cały reflektor -podmień go z prawą.
august Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zmierz napięcie jakie dostaje przetwornica. Może jest za niskie i się wyłącza/włącza cyklicznie.
nex Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 Zmierz napięcie jakie dostaje przetwornica. Może jest za niskie i się wyłącza/włącza cyklicznie. no zmierze tylko aktualnie nie mam miernika. Ale jesli okaze sie ze za niskie to czego jest to przyczyna? Podawałem napiecie ze swiateł długich też na przetwornice na podmianke i to samo
august Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zmierz napięcie jakie dostaje przetwornica. Może jest za niskie i się wyłącza/włącza cyklicznie. no zmierze tylko aktualnie nie mam miernika. Ale jesli okaze sie ze za niskie to czego jest to przyczyna? Podawałem napiecie ze swiateł długich też na przetwornice na podmianke i to samo Zaśniedziałego złącza/styku, przetartego przewodu lub złej jego kondycji, przebicia do masy...
nex Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 podmieniałem lampy i mruga druga lampa też w miejscu tej, więc coś z napięciem. Dziś bede miał miernik to postaram sie sprawdzić
Wąski Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 podmieniałem lampy i mruga druga lampa też w miejscu tej, więc coś z napięciem. Dziś bede miał miernik to postaram sie sprawdzić podepnij niezależny plus
jarko Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 podmieniałem lampy i mruga druga lampa też w miejscu tej, więc coś z napięciem. Dziś bede miał miernik to postaram sie sprawdzić podepnij niezależny plus z pominięciem styków w kostce... Jednym słowem kombinuj i szukaj gdzie jest błąd... P.S. Nie pisz postów pod postem tylko używaj opcji edytuj
nex Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Opublikowano 31 Lipca 2009 już rozwiązane, pomylona była masa, wystarczył miernik i po sprawie
Rekomendowane odpowiedzi