Oskaro Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Niedawno wymieniałem maskę silnika i chciałem aby wszystko wyglądało jak wcześniej. Chodziło mi również aby naklejki informacyjne znalazły się tam gdzie wcześniej. Udałem się do ASO gdzie zamówiłem poszczególne naklejki (każda ma swój numer). Są to naklejki z wersji USA. - Jest to post informacyjny - niedługo dodam odległości od skraju maski gdzie na jakich są umieszczone - moze się kiedyś komuśprzyda
domjenick Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 no dobra,ale w czym lezy problem-bo nie bardzo rozumiem posta... no chyba,ze post jest tylko informacyjny,ze takowe naklejki sa...ja takich nie mam a one maja jakies znaczenie?
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Może problem jest w tym, że są to naklejki z wersji USA? Poprosimy więcej szczegółów.
Oskaro Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 15:31_________________________________________________ no dobra,ale w czym lezy problem-bo nie bardzo rozumiem posta... no chyba,ze post jest tylko informacyjny,ze takowe naklejki sa...ja takich nie mam a one maja jakies znaczenie? To jest post informacyjny - jesli ktos bedzie kiedys wymienial maske i bedzie chcial sobie je przykleic w oryginalnych miejscach to tu ma podpowiedz. A ze takich nie masz ?? to moze dlatego ze masz wersje EU
domjenick Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 masz wersje EU :shocked: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi