Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internetowa gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Nie wiem od czego zacząć i kogo o to zapytać więc zapytam Was ogólnie. Stworzyłem grę internetową przez przeglądarkę o tematyce wyścigów samochodowych i nie wiem czy mogę Wam ją zaproponować bo nie wiem czy podanie tutaj adresu www nie będzie sprzeczne z regulaminem? Ponieważ jestem wielkim fanem i użytkownikiem Audi A4 wśród 100 aut, które udało mi się zaimplementować do gry znalazło się oczywiście miejsce dla tego modelu ale i również innych wozów z koncernu VAG. Gra istnieje dopiero niecałe 2 tygodnie ale już jest z kim rywalizować bo przez ten czas zarejestrowało się już ponad 100 użytkowników. Jak myślicie -mogę tak po prostu zaprosić Was do gry i zamieścić tu adres www strony czy ktoś opieprzy mnie o reklamę? :tongue4: pozdrawiam

Opublikowano

Dawaj :decayed:

Opublikowano

Zorganizujemy klubowe zawody :naughty:

Opublikowano

Dajesz, jedziesz.. :kox:

Opublikowano

dawaj, dawaj

bo jeżeli w przeciągu kilku chwil nie wrzucisz linka to rozwalę klawiaturę o monitor :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ok mam nadzieje, ze mi się za to nie oberwie :) Adres strony to http://www.xracer.pl Dodam jeszcze tylko, że możliwe jest jak już wspomniał Dibo, stworzenie teamu i rywalizacja zespołowa. Na pierwszym miejscu jeśli chodzi o zespoły, jest jak na razie team alfa romeo zaproszony przez mojego szwagra ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni :) Aha -strona zoptymalizowana jest pod przeglądarkę Mozilla Firefox, na IE możliwe są błędy w wyświetlaniu strony ale tego już nie mogłem przeskoczyć :confused4: . Miłego grania :)

ps. Komentarze mile widziane -mam nadzieję, że Wam się spodoba :)

Opublikowano

jestem w trakcie rejestracji :kox:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 12:11_________________________________________________skąd nabyć furacza?? Bo cuś tam napisane byo na stronie głownej aby nie korzystać chwilowo z giełdy[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 12:16_________________________________________________Jeżeli ktoś z forum będzie się logować to logujcie się nick'ami z forum

Opublikowano

Teksty mnie rozwalaja.. :kox:

Opublikowano

kuźwa chyba muszę zainstalować Mozarellę - znaczy się Mozillę bo nie pokazują mi się Auta dostępne w Auto salonie[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 12:22_________________________________________________kupiłem Cienkiego :kox: :kox: :polew:

Opublikowano
  • Autor

W menu jest "autosalon", tam należy wybrać "1" i będzie dostępne pierwsze auto. Na początek dostępny jest tylko Fiat Cinquecento Sporting ale wraz ze wzrostem lv kierowcy dostępne będą inne furki :) Lv kierowcy zwiększa się szkoląc umiejętności w menu "kierowca".

Opublikowano

:kox:

Bede sie lansowac Cieniasem w internecie.. :kox:

Opublikowano

ykk jaki masz nick??

Zaproszę Cię na pojedynek

Opublikowano

antonio a jaki moge miec.. :naughty:

Opublikowano

nie mogłem znaleźć, już mam

i zapraszam :naughty:

Opublikowano

ykk jaki masz nick??

Zaproszę Cię na pojedynek

antonio a jaki moge miec.. :naughty:

hehehe :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Jesteś zbyt słaby, by ścigać się z innymi. Spróbuj najpierw swoich sił w zwykłych wyścigach i wróć tutaj gdy będziesz miał respekt minimum 10

:shocked:

Opublikowano

"przykro mi ale nie masz wystarczająco dużo gotówki"

i już po ściganiu :confused4:

Opublikowano

Nosfer już jest. Ale jeszcze nie ma fury, bo są kolejki w salonie.. Przede mną jakiś Jeż wykupił ostatnia sztukę :disgust::decayed:

Opublikowano

Kazdemu cos dolega.. :naughty:

Opublikowano

Kupiłem cienkiego w Auto VIVA :kox: