Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze opinie o 406 coupe 3.0 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co myslicie o tym aucie? ja jestem na nie napalony od kiedy tylko je pierwszy raz zobaczylem.. i wszystko byloby fajnie gdyby nie to ze to francuz :kwasny:

silnik oczywiscie do gazu bo kogo stac na lanie pb95 do tego smoka.. te niecale 200KM musi ladnie gnac :):JC_fan:

Opublikowano

Mój "współlokator" posiada takie ustrojstwo i sobie bardzo chwali

ta jednostka ma ponad 200 KM z tego co pamiętam i prawdopodobnie leje tam się 98 a nie 95

jeżeli chodzi o spalanie i gaz to twierdzi że jest porównywalne do mojego 1,6 (przy spokojnej jeździe) i nie zakładał instalacji.

co do gnania to racja zapier!@$$$!@# jak szalone.

Opublikowano
  • Autor

byly dwie wersje 192 i 207 KM zaleznie od rocznika.. 98 jeszcze lepiej :shocked:

Opublikowano

Test w Top Gear 08/2009:

406coupe1.th.jpg 406coupe2.th.jpg 406coupe3.th.jpg

Opublikowano

pewnie mnie zlinczuja, ale moim zdaniem jest to jedno z najladniejszych aut ktore mozna kupic za normalne pieniadze. jet piekne i ponadczasowe...

jezdzilem 3 peugeotami i nie jest tak zle jak wszyscy opowiadaja. 406 to naprawde udana konstrukcja. bierz i smigaj...

Opublikowano

pewnie mnie zlinczuja, ale moim zdaniem jest to jedno z najladniejszych aut ktore mozna kupic za normalne pieniadze. jet piekne i ponadczasowe...

jezdzilem 3 peugeotami i nie jest tak zle jak wszyscy opowiadaja. 406 to naprawde udana konstrukcja. bierz i smigaj...

a kto ma cie linczowac. znaczek Pininfariny na boku mówi wszystko...

Opublikowano
  • Autor

dokladnie :good: boje sie tylko gazowania :kwasny: bez tego to nawet nie ma o czym mowic

ale ten dzwiek V6 :kox:

Opublikowano

zapytaj tu o gazowanie: http://406-klub.pl/index.php?

Opublikowano
  • Autor

dzieki za ten skan z top gear :notworthy: to forum juz znam, niestety pod wzgledem ilosci i jakosci informacji jakie tam mozna znalezc nie dorasta do jajek naszemu forum :a4fan:

Opublikowano

mało ktore forum dorasta do jajek naszemu...

Opublikowano

mnie ogólnie też zawsze ta furka straznie się podobała - ogólnie nie pomogę bo zero doświadczenia mam z Peugeot

łądny kolorem + ładna felga i naprawdę furka jest kozacka - choć 407 coupe jeszcze bardziej powała :naughty:

Opublikowano
  • Autor

do mnie 407 w coupe jakos nie przemawia i na pewno nie ma "tego czegos" co ma 406.. juz bym chyba wolal sedana

Opublikowano

nie powiedzialbym bym, ze 407 bardziej powala...

Jak dla mnie ciekawe stylistycznie peugoty skonczyły sie wraz z pojawianiem sie 407 własnie. Dziwna tendencja do powiekszania w nieskonczonosc wlotu (usmiechu), a światła niedlugo beda zachodzic pod sama szybe. najlepiej w ogole z błotników zrezygnowac i zrobic tam kierunek :no:

406c1.jpg407-coupe-01.jpeg

Opublikowano

tak czy siak 406 coupe jest :good:

a 407 ( kwestia gustu ) :wink4:

Opublikowano

pamietam jak wchodzil do produkcji i gdzies czytalem wypowiedz Sergio Pininfariny jak to lusterka specjalnie są czarne, a nie w kolorze nadwozia. Twierdzil, ze lusterko boczne powinno byc jak najmniej widoczne - jest tak jak brodawa na ciele pięknej kobiety. :decayed:

Opublikowano

nie wiem na ile 406 coupe ma wspolna mechanike ze zwykla 406 ale u nas w rodzinie taka lata juz prawie 10 lat i naprawde samochod zadziwia pod wzgledem bezawaryjnosci a ewentualne naprawy zawieszenia czy cos nie sa przesadnie drogie....nie wiem tylko jak silnik 3.0 bo brat ma 1.8. pozdro

Opublikowano

Znajomy ma 406 coupe z silnikiem 2.2 hdi, i powiem że autko jest ładne, podoba mi się :good: Tak jak już ktoś wspomniał wcześniej jest to jeden z ostatnich ładnych modeli :notworthy:

Opublikowano

nie wiem na ile 406 coupe ma wspolna mechanike ze zwykla 406 ale u nas w rodzinie taka lata juz prawie 10 lat i naprawde samochod zadziwia pod wzgledem bezawaryjnosci a ewentualne naprawy zawieszenia czy cos nie sa przesadnie drogie....nie wiem tylko jak silnik 3.0 bo brat ma 1.8. pozdro

rozni sie tylko blachami. nawet wnetrze ma takie samo. i zjezdilem dwie 406 i potwierdzam ze naprawde porzadne auto..

Opublikowano
  • Autor

no no takich pozytywnych opinii sie nie spodziewalem na temat tego żabojada :> tylko zal rozstawac sie z moja srebrna strzalka :(

Opublikowano

no no takich pozytywnych opinii sie nie spodziewalem na temat tego żabojada :> tylko zal rozstawac sie z moja srebrna strzalka :(

pozytywne opinie sa bo auto budzi emocje. pamietaj tylko, ze jest b. drogie w utrzymaniu. szczegolnie z silnikiem 3.0